Skip to content
Cím: 1183 Budapest, Üllői út 452. Térképen Tel: (1) 290-2417 ZilaGO rendelés

4+1 ok, amiért megéri a ZilaGO-tól rendelni

Az élet úgy hozta, hogy ismét le kell mondjunk a közös kávézások élményéről – a ZilaGO-nak köszönhetően azonban a Zila ételei és süteményei eljuthatnak azokhoz is, akik eddig ugyan hozzánk jöttek, ám most az újabb járványügyi korlátozások miatt erre nincs lehetőségük. 

1. Széles választék

Mi a Zilánál mindent megteszünk azért, hogy mindenki megtalálhassa az ízlésének leginkább megfelelő ételeket. A hagyományos, házias ízvilágú fogások rajongói olyan ételeket találnak kínálatunkban, mint például a harcsapaprikás pirított szalonnás túrós csuszával, a különleges, ínyenc falatokra vágyókat pedig olyan ételekkel kényeztetjük, mint a zöldfűszeres céklával gravlaxolt lazacsteak, vagy a manouri sajttal sült jércemellfilé.

A hazai és a világ ízeit keresők is találnak nálunk fogukra való: a tradicionális magyaros ételek mellett, mint amilyen például a cigánypecsenye, remekül megférnek az étlapunkon az olasz konyhát idéző tésztaételek és vékony tésztás, kemencében sült pizzák.  

Az olyan ételekkel, mint például az illatos kakukkfüves vargányával, aszaltparadicsommal és  parmezánnal tálalt kacsahúsos strozzapreti a magas minőségű, ínyenc fogások szerelmeseinek kedvezünk, míg a letisztultabb ízvilágú, streetfood hangulatú ételek kedvelőit többek között a Zila burgerrel igyekszünk megnyerni.

Vegetáriánus vendégeink számára is igyekszünk minden esetben kínálni valami izgalmasat. Ők zöldséges fogásaink mellett választhatják kifejezetten húsmentes pizzánkat vagy összeállíthatnak egyet a saját ízlésüknek megfelelően is.

Természetesen az édességre vágyók is bőséges kínálatból válogathatnak. Az étlapon megtalálható hagyományos éttermi desszertek mellett hatféle különleges francia desszert és több mint harmincféle tortaszelet is elérhető, köztük a vendégeink által már jól ismert, isteni, ízzel teli krémekkel töltött Zila „Világújdonság” torták is.

 

2. Megbízható minőség

Aki ismer minket, pontosan tudhatja, hogy a magas minőség alapvetés számunkra. Ezt a magas minőséget igyekszünk eljuttatni vendégeink otthonába is a ZilaGO segítségével. Legyen szó akár egy dolgos hétköznaphoz erőt adó ebédmenüről, egy közös családi étkezésről a hétvégén, közös ünneplésről vagy önjutalmazó sütizésről,  igyekszünk mindent megtenni, hogy vendégeinkhez az a minőség érkezhessen, amit éttermünkben és kávéházunban megszokhattak.

 

3. Egyszerű rendelés

A Zila most tényleg csak néhány kattintásra van. A rendelés a nap bármely órájában leadható a https://zilago.hu vagy a https://zilakavehaz.hu/hazhozszallitas/ oldalon a ZilaGO rendelés gombra kattintva.

Itt egyszerűen kiválaszthatóak és a kosárba helyezhetőek a kívánt fogások, desszertek, édes és sós aprósütemények, italok, péksütemények. Minden termék mellett lehetőség van speciális utasítások megadására, így kérésre kihagyásra kerülhetnek nem kedvelt vagy speciális diéta miatt nem fogyasztható összetevők. Egész tortáink esetén lehetőség van a rendelést kiegészíteni  tortadobozzal, gyertyákkal, tűzijátékkal, feliratos táblával, hogy az ünneplés élménye garantáltan teljes legyen.

A ZilaGO rendelési felületén természetesen lehetőség van előrendelésre is. Az ételek kiválasztása után a jobb sarokban található bevásárlókocsi ikonra kattintva a kiszállítási idő szabadon megadható. Egyes termékekre, például hidegtálakra mindenképpen szükséges előrendelést leadni.

4.Zila az otthonodban

Mi pontosan tudjuk, milyen az, amikor az ember megkíván egy ropogós, szaftos csülköt, összefut a nyál a szájában, ha az édesburgonya ízére gondol, de azt is ismerjük, milyen az, amikor egy fáradt napon egész nap csak valami csokisra vágyik – egy kifogástalan kávé és a vágyott mennyei sütemény a kedvenc kávézónkban maga a feltöltődés. Tudjuk, hogy az egyedülálló Zila-élmény a Zila asztalai, árnyas gesztenyefái és barátságos pincérei nélkül nem ugyanaz, mi mégis igyekszünk azt is vendégeink otthonába vinni. 

Szakácsaink, cukrászaink és pékeink most még nagyobb odafigyeléssel dolgoznak, hogy egy falat könnyű, lágy krémes, egy karéj Kárpát-kenyér vagy egyetlen kanál marhagulyás a Zilába varázsolják a hozzánk vágyó barátainkat.

 

+1. Menüajánlat

ZilaGO rendelés esetén lehetőség van két- és háromfogásos menük összeállítására az étlapon található többféle leves, változatos főételek és ínycsiklandó sütemények összeválogatásával. Menüink amellett, hogy laktatóak, magas minőségű és ízletes fogásokból állíthatók össze, megfizethetőek és garantálják a Zila-élményt!

A menülehetőség mellett érdemes figyelni a Zila rendelési felületét, hogy egészen biztosan ne maradjunk le időszakos akciókról, különleges ajánlatokról, amelyekről az ízletes, megbízható minőségű ételeket széles választékban kínáló ZilaGO oldal tájékoztat.

Scroll To Top