Skip to content
Cím: 1183 Budapest, Üllői út 452. Térképen Tel: (1) 290-2417 ZilaGO rendelés

5+1 ajándékötlet a konyha szerelmeseinek

Ha valaki igazán szeret főzni, minden apró kiegészítőnek örül. Összeszedtünk néhány szuper ajándékötletet, melyek leegyszerűsíthetik a konyhai műveleteket – vagy épp izgalmasabbá tehetik azokat.

A receptek általában elég pontosan megadják, milyen vékonyra kell kinyújtanunk egy-egy tésztát. De hogy tudjuk ezt valóban jól ellenőrinzi? És hogyan lehet igazán egyenletes vastagságúra nyújtani? Hát ezzel a sodrófával. A végére helyezhető karikáknak köszönhetően egészen biztosan precíz munkát végezhetünk, hiszen se vastagabbra, se vékonyabbra nem tudjuk nyújtani a nyers tésztát.

A sajtimádóknak biztosan mindig többféle sajt is található a hűtőjében. Sőt, az is valószínű, hogy ha vendégeket hívnak meg magukhoz, akkor különleges sajttál összeállításával készülnek. Persze a vendégek már nem biztos, hogy rögtön minden sajtot felismernek, ezért nem árt egy kis segítséget nyújtani nekik. Erre tökéletesek ezek a sajtba szúrható kis útmutatótáblák, amiknek a segítségével rögtön mindegyiknek megtudhatjuk a típusát.

Minden szakács tudja, hogy nem lehet a konyhában túl sok fűszer. A tárolásuk viszont gyakran gondot okozhat. Erre tökéletes módszer ez az akár hűtőre is rakható, mágneses fűszertartószett, amikbe egyszerre akár 24 féle fűszert is helyezhetünk. Helyspórolás szempontjából praktikus, ráadásul a konyhánkat is díszíti.

Tésztát tésztával enni nem is annyira elképzelhetetlen néhány barátod számára? Akkor egy ilyen tésztagépért biztosan odalesznek! Soha többé nem kell boltban venni a száraz tésztát, hiszen mindenféle típus elkészíthető házilag.

A sushi készítése is könnyedén megoldható ezzel a készlettel házilag. Egyszerűen használható, könnyen tisztítható, és pillanatok alatt a sushi mesterévé válhat bárki, ráadásul a saját konyhájában!

Ha valaki a főzés helyett inkább a sütésben leli örömét, nem kérdés, hogy odáig lesz a Zila Tortaformákért. Ezekkel a saját fejlesztésű, könnyen használható formákkal profikat megszégyenítő, folyékony töltelékes tortákat készíthetünk, amik nem csupán ínycsiklandozóak, de a szemet is gyönyörködtetik.

Scroll To Top