Skip to content
Cím: 1183 Budapest, Üllői út 452. Térképen Tel: (1) 290-2417 ZilaGO rendelés

Bárcziné Perei Ilona, a Zila-varázslat felelőse

Ilona, azaz Ica néni másfél éve erősíti a Zila csapatát – legnagyobb örömünkre, hisz ő az, aki napról napra csodássá és ragyogóvá varázsolja környezetünket!

Ica néni is messziről érkezett hozzánk, hisz Püspökladányból települt fel Budapestre, hogy előbb a repülőtéren szorgoskodjon, aztán betérjen a Zilába, hogy el se menjen tőlünk többé.

Ica néni szakmája szerint eladó és pénztáros, azonban elmondása szerint számára a legfontosabb értékek a rend, a tisztaság és a természetes dolgok szeretete. A szép helyeket is rendkívül szereti, és szívesen foglalatoskodik aprólékos, figyelmet igénylő feladatokkal, így hát számára a Zila épülete szerelem volt első látásra. Azóta is odaadóan gondoskodik róla nap, mint nap, hogy a Zila teljes pompájában várhassa a vendégeket – számára ez nem egy egyszerű munka, hanem értékőrzés és szerető gondoskodás.

Az étlapról is szívesen ajánl, hisz Ica néni igazi ínyenc, nagy műgonddal válogatja össze azt, amit később megdicsér vagy továbbajánl. Kedvence például a természetet idéző medvehagymás pogácsánk – természetesen csak egy kiváló palócgulyás után!

Ica néni a kollégákkal is kiváló kapcsolatot ápol, hisz a kedves, pedáns hölgyet mindenki szereti: így adódott, hogy egyik mókás kedvű pincérünk jóvoltából már beceneve is lett. Bár ParanyIca néninek csak nagyon kevesen hívják….

Scroll To Top