Skip to content
Cím: 1183 Budapest, Üllői út 452. Térképen Tel: (1) 290-2417 ZilaGO rendelés

Bemutatjuk a Zila karácsonyi kínálatát

Nálatok sem teljes a karácsony bejgli, ellenállhatatlan aprósütemények, hidegtál és olyan elmaradhatatlan karácsonyi fogások nélkül, mint például a halászlé vagy a töltött káposzta? Egy ilyen megterhelő év után persze tökéletesen megértjük, ha a jól megérdemelt karácsonyi szabadságot nem a konyhában szeretnéd tölteni. Bízd magadat nyugodtan a Zilára! Blogcikkünkben bemutatjuk ízletes ételeinket, melyek akár a Te karácsonyi asztalodat is tökéletesebbé tehetik.

1. Előételek, hidegtálak

Akár állófogadást tartotok, akár többfogásos ebédre vagy vacsorára várod a családot karácsonykor, ha ínycsiklandó előételekkel, látványos ízelítőkkel megrakott asztallal várod őket, nem foghatsz mellé.

Remek előétel lehet egy hidegtál, melyről a folyamatosan érkező vendégek szabadon csemegézhetnek. A Zila alap hidegtálán tormakrémmel töltött sonkatekercs, kaszinótojás, csabai karaj, hideg angolos hátszín és körözöttes sajttekercs található. A feltéteket francia salátára tálaljuk.

Az idei évben az alap hidegtál további ízletes összetevőkkel egészíthető ki. Az ínyencek kedvéért kerülhet rá parajos-ricottás vagy kacsamájjal, vargányával töltött jércerolád, valamint aszalt paradicsomos-tökmagos és aszalt gyümölcsös-camambertes szűztekercs.

Karácsonyi előrendeléshez kattints ide! ➤

 

2. Saláták, önálló hideg ételek

Ha a hidegtál önmagában nem lenne elég, salátákkal, önálló hideg fogásokkal kísérheted őket. Ha a Zilától rendelsz, nem is akármilyenekkel. A majonézes burgonyasaláta kiváló köret lehet különböző sültekhez, vagdaltakhoz, a csirkehússal vagy lazaccal és parmezánnal készült Zila saláta pedig különlegességével kápráztatja el a vendégeidet.

Még extravagánsabbá varázsolhatod a menüsort, ha a hidegtálat, salátákat olyan nem mindennapi ínyencséggel egészíted ki, mint a tatár beefsteak. A húst nem fogyasztó vendégeid számára pedig finom erdélyi padlizsánkrémmel készülhetsz.

Karácsonyi előrendeléshez kattints ide! ➤

 

3. Az elmaradhatatlan karácsonyi fogások

A halászlé és a töltött káposzta nem maradhat le a hagyományos karácsonyi menüről. Ezeket az ízletes fogásokat azonban igencsak időigényes elkészíteni, így tökéletesen megértjük, ha nem szívesen bajlódsz velük.

Természetesen lemondanod sem kell róluk, hiszen a Zilánál akár már most leadhatod az előrendelésedet harcsával és ponttyal készült, ízzel teli szegedi halászlére és ínycsiklandó töltött káposztára.

Az előkészített meleg ételek mellé kínált friss, házias pékárut is beszerezheted nálunk. Dús Abendbrot magos kenyér, hagyományos kárpátkenyér valamint mandulás és sima fonott kalács közül válogathatsz karácsonyi előrendelő felületünkön.

Karácsonyi előrendeléshez kattints ide! ➤

 

4. Bejglik, torták, karácsonyi fatörzsek

A karácsonyi időszak szerencsére nem a diétáról szól. Ilyenkor bátran, bűntudat nélkül befalatozhatunk a legfinomabb karácsonyi süteményekből.

Pontosan tudjuk, hogy minden háztartásban, családban megvannak azok az édességek, amelyek ilyenkor nem hiányozhatnak az asztalról. Ilyen sütemény például a bejgli. A Zila az elmúlt évekhez hasonlóan idén is szeretettel ajánlja isteni, házias bejglijeit. A megszokott, jól bevált diós, mákos és gesztenyés ízek mellett idén szilvás-mákos, szilvás-diós, meggyes-mákos, valamint áfonyás-diós ízben is előrendelheted nálunk a kihagyhatatlan karácsonyi bejglit.

Természetesen ha rajtunk múlik, azok sem maradnak karácsonyi édesség nélkül, akik formabontóbb süteményekre, izgalmasabb ízekre vágynak. Nagy népszerűségnek örvendő karácsonyi fatörzseinket (Bûche de Noël) ebben az évben is három ellenállhatatlan ízben készítjük: mogyorós-csokoládés, karamellás-narancsos és idén először erdei gyümölcsös-sajtos.

A torta a közös ünneplés szimbóluma születésnapok, esküvők alkalmával. Miért ne fogyaszthatnánk karácsonykor is annak örömére, hogy együtt a család? Egy különleges, Zila tortaformával készült karácsonyi édesség igazán látványos dísze lehet a karácsonyi asztalnak. A torták ráadásul hamisítatlan karácsonyi ízvilággal járulnak hozzá az ünnep hangulatához.

Karácsonyi előrendeléshez kattints ide! ➤

 

5. Édes és sós aprósütemények

Akár olyan látogatókat várunk, akik nem főétkezésre jönnek, ám szívesen megkínálnánk őket valamivel akár az ebéd vagy vacsora után szeretnénk egy kis nassolnivalóval is kedveskedni a vendégeinknek, jó, ha van kéznél egy kis finom aprósütemény.

A Zilánál a tőlünk megszokott, kiváló minőségben, készülnek az isteni aprósütemények. Ha úgy döntesz, tőlük szerzed be a finom vendégvárókat, kínálatunkban négyféle hasé, ötféle pogácsa, sós kocka, sós masni, csokis és világos néró, linzer, kókuszgolyó, moszkauer, zserbó, Ili szelet és mézes krémes közül válogathatsz. Édes teasüteményeinket akár vegyes válogatásban is megrendelheted.

Reméljük, blogcikkünkkel sikerült segítenünk abban, hogy megtaláld kínálatunkban azokat a karácsonyi finomságokat, melyek felejthetetlenné varázsolják majd az idei karácsonyt!

Karácsonyi előrendeléshez kattints ide! ➤

Scroll To Top