Skip to content
Cím: 1183 Budapest, Üllői út 452. Térképen Tel: (1) 290-2417 ZilaGO rendelés

Bemutatjuk Szabolcsec Ákost, a Zila család egyik legrégebbi tagját

Felszolgálógárdánk oszlopos tagja, Szabolcsec Ákos – az Ő feladatkörébe tartozik többek között újonc pincéreink „kiképzése” is – immár 13. esztendeje tagja kávéházunk csapatának.

Ákos messziről érkezett hozzánk: a Zala megyei fiatalember egy vendéglátóipari iskola elvégzése után döntött úgy, hogy a fővárosban próbál szerencsét. Hozzánk azonban mégsem a kalandvágy vezette, hanem felesége édesanyja. A cukrászoktatóként tevékenykedő hölggyel már akkoriban is jó viszonyt ápoltunk a közös tanulók révén, így nem csoda hát, hogy örömmel fogadtuk a felszolgálói posztra jelentkező Ákost is.

Döntésünket azóta sem bántuk meg, hisz a fiatalember azóta is minden nap bebizonyítja, hogy megérdemli a belé vetett bizalmat. A vendégekkel szívesen kommunikáló, szakmáját különösen szerető Ákos ráadásul rendkívüli segítségnek bizonyul abban az esetben is, ha a vendég bizonytalan a választást illően. Ő maga leginkább a Zila hagymás-rostélyosát és ropogós malacsültjét kedveli, de persze az igényekre szabva mindig legjobb tudása szerint ajánl vendégeinek is.

Érdemes hát kikérni a véleményét, ha legközelebb a Zilába vezet az útja – Ákos garantáltan nem okoz majd csalódást!

Scroll To Top