Skip to content
Cím: 1183 Budapest, Üllői út 452. Térképen Tel: (1) 290-2417 ZilaGO rendelés

Februári gasztroprogramok

Egyre csak haladunk kifelé a hideg télből, de nemcsak emiatt melengető érzés végignézni a februárban ránk váró gasztroprogramokat, hanem azért is, mert számos esemény a Vanelntin-napi romantika körül forog. Nézzük, hova érdemes ellátogatni a hónapban!

KávéBár Bazár – Budapest, Millenáris Park – 2019. február 9.

Tizedik születésnapját ünnepli a KávéBár Bazár, a hazai kávé- és bárvilág meghatározó eseménye. Ezúttal még nagyobb helyszínre, a Millenáris Park B csarnokába költözünk, ahol számos kiállító és program várja az érdeklődőket. A belépő tartalmazza az egész napos kávékóstolást, valamint borok, sörök, buborékok, koktélok és párlatok kóstolását is az egyes standoknál, s persze a programokon való részvételt is!

Valentin nap a Zilában – Budapest, Zila Kávéház – 2019. február 12-14.

A Zila Kávéházban 3 napon keresztül a romantika áll a középpontban! Az idei Valentin-napi ajánlat ugyanis már február 12-től elérhető: a szerelmes párok (de természetesen a magányos ínyencek is) fácánerőleves, májával tölött kacsamell vagy épp egy baconös bélszínnyárs elfogyasztása közben tölthetnek együtt egy romantikus randevút.

Beyond Meat élményvacsora – Budapest, Magic Burger – 2019. február 19.

Közép-Európában először kóstolhatod meg a Beyond Meat-et a Vegan Love szervezésében! Repülj át Amerikába pár órára  február 17-én vasárnap este, és kóstold meg a legendás Beyond Meat növényi alapú húst! Egy háromfogásos élményvacsora keretein belül kézműves sörök társaságában magadévá teheted az amerikai álmot.

III. Farsangi Fánkfesztivál – Budpest, Mom Sport Parkoló – 2019. február 23-24.

Az elmúlt években tapasztalt nagy érdeklődés miatt a Farsangi Fánkfesztivál új, sokkal nagyobb, tágasabb helyre költözik! Az előző évekhez képest sokkal több fánkos finomsággal, még több forró italcsodával és rengeteg új élménnyel várják a vendégeket. Az édes és sós fánkcsodák mellett forralt borok, hütte italok , street food és még megannyi ínyencség kap helyet.

Mentes Feszt – Budapest – 2019. február 23-24.

Egy olyan könnyed 2 napos, színes de egyben szakmai fesztivál életre hívása volt a szervezők célja, ahol minden egészségtudatos ember megtalálhatja a számára legideálisabb étrendet. Nagyon fontos célkitűzésük egy olyan rendezvény, ahol minden ételallergiás szabadon és bátran kóstolhatja meg a számára legizgalmasabb gasztronómiai újításokat és kedvenc ételeit. 2 szinten, több mint 1000nm-en vonultatjuk fel a „mentes” irányzatok legnevesebb szereplőit. Kiállítás, szakmai előadások, kispiac, gasztro udvar és megannyi érdekesség.

 

Scroll To Top