Skip to content
Cím: 1183 Budapest, Üllői út 452. Térképen Tel: (1) 290-2417 ZilaGO rendelés

Horgászni mennek a cukrászok!

A tavalyi rendezvény példájára idén is megrendezésre kerül a 24 órás horgászverseny az ország cukrászai számára!

A tavalyi jó hangulatú összejövetel sikerén felbuzdulva idén, július 31-én is lehetősége nyílik a cukrászoknak egy kis botlógatásra – persze csak ha van kedvük Nyíregyházára utazni! A rendezvénynek ugyanis a Verba Tanya ad otthont, mely Kótaj község mellett található.

A rendezvény július utolsó napján, pontban délben rajtol el és egészen másnap délig tart – mondhatni, a cukrászok áthorgásszák magukat az augusztusba!

A verseny kötelező szabályzat szerint zajlik:

  1. A csapat 2 fő versenyzőből + 1 segítőből áll
    2. Horgászmódszer szabadon választott
    3. Egy csapat egyszerre 4 bottal horgászhat
    4. Etetőanyag korlátozás 30 kg
    5. Halvédelem:

– Hosszú gyűrűs haltartó
– Legalább 1 db nagy szák
– 1 db halmatrac /bérelhető/
– fertőtlenítő
– ponty zsák 2 db
– mérlegelés 3 óránként

A résztvevők akár sátrat is felállíthatnak a parton, hogy otthonosabb legyen a rendezvény, azonban a szervezők külön kérése, hogy lehetőleg alj nélküli sátrakkal készüljenek a cukrászok, a partvédelem miatt. Persze a nagy kapásig sem maradnak éhen a pecások: mindkét napra bőséges vacsorát, illetve reggelit igényelhetnek, melyekben olyan finomságok szerepelnek, mint a szarvaspörkölt juhtúrós sztrapacskával vagy a füstölt csülkös bableves.

A családtagok sem maradnak ki a mókából: amíg a mesterek a parton ügyeskednek, a többiek bebarangolhatják a vadasparkot, az élményfürdőt és Sóstót is megtekinthetik, sőt, a falumúzeum is várja az érdeklődőket. A horgászok persze díjazásban is részesülnek: első, második és harmadik helyezettet hirdetnek a verseny végén, illetve jutalmat kapnak a legnagyobb fogással büszkélkedhető pecások is!

Scroll To Top