Skip to content
Cím: 1183 Budapest, Üllői út 452. Térképen Tel: (1) 290-2417 ZilaGO rendelés

Húsvéti dekor az asztalon – DIY ötletek a világ körül

Az ünnep közeledtével a húsvéti menü kitalálása mellett fontos szerepet kap a húsvéti asztal dekorációjának megtervezése is. Az áruházak széles kínálata is rendelkezésünkre áll, de akár mi is elkészíthetjük – részben vagy egészben – a húsvéti dekorációt. Az otthon és az ünnepi asztal díszítésében az egész család vagy baráti társaság együtt részt vehet, így a készülődés maga is ünneppé válhat.

Csodálatos DIY ötleteket gyűjtöttük Nektek csokorba, melyek segítségével könnyen és olcsón tudjátok gyönyörűvé varázsolni az ünnepi lakást.

Egyik kedvencünk ez a meseszép aranytojás, amihez a tojásokon kívül nem lesz másra szükségetek, mint egy kis bronzszínű festékre és pár szál gyöngyvirágra. Az ötlet James Ballardtól származik, akinek csodálatos húsvéti galériáját is érdemes végiglapozni.

 

Egyik másik kedvencünk, amely szintén percek alatt elkészül, akármilyen színkombinációban megvalósítható és látványos és kedves dekoráció lehet akár a lakásban, akár a kertben. Az ötlet a countryliving.com oldalról származik – húsvéti válogatásukat szintén örömmel ajánljuk.

 

Szintén könnyedén megszülethetnek Maggy Woodley tündéri kiscsibéi, melyeket akár a gyerekekkel együtt is könnyen elkészíthetünk. 

 

A Cultivated Nest ötletéhez sem kell más, mint egy üres képkeret, néhány színes gomb – na meg egy kis fantázia!

 

Az ünnepi asztalhoz a szépen hajtogatott szalvéták is hozzátartoznak – a SheKnows segítségével kedves nyuszikká (kép fent) válhatnak a damasztok a tányérokon.

 

 

 

Scroll To Top