Skip to content
Cím: 1183 Budapest, Üllői út 452. Térképen Tel: (1) 290-2417 ZilaGO rendelés

Húsvéti finomságok

A húsvét mi másról is szólna, mint a Nagyböjt utáni finomságokról és lakomákról? Mi is így vagyunk ezzel, így nálunk is készülnek már az ünnepi fogások!

A húsvét már nevében is magában hordozza az ünnep lényeges motívumát: a böjti időszak után újra húst veszünk magunkhoz megjutalmazva magunkat a keresztény hagyományok szerinti negyven napos kitartó önmegtartóztatás után.

Zila soufflé

Bár a böjtöt egyre kevesebben tartják, a fantasztikus sonkacsemegék, báránysültek a legtöbb család asztalán megtalálhatók a jeles vasárnapon és hétfőn. A reggelik is párját ritkítóak; ki ne csábulna el egy isteni, sonkától, tojástól és friss zöldségektől roskadozó, húsvéti tál láttán?

A desszertek is különlegesek ebben az időszakban. A csokinyuszi és a csokitojás mellett a szorgos anyukák és nagymamák a legkülönfélébb tavaszi csemegével, krémes vagy épp kelt finomságokkal kényeztetik a famíliát.

Mi is ünnepi menüvel készülünk március utolsó hétvégéjére, így osztva meg az ünnepeket kedves vendégeinkkel is. Többek közt illatos szarvasgombás nyúlragulevessel, friss parajjal ízesítve várjuk az ínyenceket, de kenyérben sült báránbycsülök és báránysült zsályás-tejszínes báránymiriggyel is vár a lakomázni vágyókra. A desszertről se feledkezzünk meg: teljes kávéházi kínálatunk mellett fehércsokoládé-soufflénk is garantáltan levesz majd a lábáról minden húsvétolót!

Érdemes hát betérni a Zilába: falatozzatok teljes kényelemben, szép környezetben, boldog, húsvéti családi hangulatban – így akkor még a mosogatásra se kell gondot fordítani!

Scroll To Top