Skip to content
Cím: 1183 Budapest, Üllői út 452. Térképen Tel: (1) 290-2417 ZilaGO rendelés

Így készül a Zila egyik legkülönlegesebb édessége, a Szívküldi torta

Nem véletlen, hogy Valentin-napi időszak környékén rendkívüli népszerűségnek örvend az egyik legkülönlegesebb édességünk, a Szívküldi torta. Ezt a desszertet a minden irányból látható szívforma teszi igazán egyedivé. A formabontó finomságot ráadásul nem is annyira bonyolult elkészíteni, mint elsőre gondolnád.

„Az, hogy nincs a világon még egy olyan torta, amelybe ha belevágok, s kiveszem a szeletet, annak mindkét oldalán megjelenik térben egy szívforma. Hosszú fejlesztés, sok-sok kísérletezés eredményeképpen tudtam technikailag megoldani és létrehozni Szívküldit, ahogy elneveztem az újdonságot”

Ezekkel a szavakkal mesélt id. Zila László a desszertről az Élet&Stílusnak. A világszinten egyedülálló, szabadalmaztatott technológiával készült tortát Dubaiban is elismerték, ahol az I ♡ Cake néven nevezett Szívküldi tortát és technológiát Gulfood Awards díjjal tüntették ki.

A Szívküldi Tortaforma segítségével egyszerűen készíthetünk krémből vagy piskótából szív formát a torta belsejébe!

És hogy miként működik? Mindössze annyi a dolgunk, hogy a szilikon formák segítségével megfagyasszuk a krémet vagy megsüssük a piskótát, majd összeillesszük a szív alsó és felső felét, végül pedig behelyezzük a szívet bármilyen tortába. Ugye milyen egyszerű?

A forma segítségével bárki elkészítheti a kávéházunkban olyan népszerű Szívküldi tortákat, de bármilyen egyedi ötletet is megvalósíthat vele, a süteményeknek csak a képzelet szab határt! Felszeletelés után a tortánk minden oldala mutatni fogja a szív formát, a szeletek tetején pedig természetesen ott lesz a Zila védjegye, az ízletes folyékony krém.

Íme egy videó, amely bemutatja, hogyan is készül a Szívküldi torta.

Az elkészítéshez szükséges eszközöket beszerezheted a Zila webshopjában a https://zilacakemould.com/hu/termek/zila-szivkuldi-tortaforma-csomag/ linkre kattintva.

Scroll To Top