Skip to content
Cím: 1183 Budapest, Üllői út 452. Térképen Tel: (1) 290-2417 ZilaGO rendelés

Ismerd meg Ulrich Tamást, hétvégi eseményünk vendégséfjét!

Június 8-án és 9-én különleges grill eseményre invitáljuk vendégeinket, melynek keretében lehetőségük nyílik arra, hogy megkóstolják a vendégséfünk, Ulrich Tamás által készített ínycsiklandó fogásokat, amelyek a legjobb alapanyagokból készülnek, új szintre emelve a grillezés művészetét. De ki is pontosan Ulrich Tamás? Blogcikkünkből kiderül.

A néhány évvel ezelőtti karanténhelyzet sokakat új utakra terelt. Nem volt ezzel másképp Ulrich Tamás sem, aki a járvány ideje alatt lakóhelyén, Székesfehérváron korábban nem látott szolgáltatás nyújtásába kezdett, és privát séfnek állt. Mottója: ha Mohamed nem mehet a hegyhez, hát akkor a hegy megy Mohamedhez. Ahogy azt a jelmondat is mutatja, szolgáltatásának lényege, hogy ő személyesen látogat el az ínyenc fogásokra vágyókhoz és az ő konyhájukban – ám a saját eszközeivel – készít éttermi minőségű ínyencségeket.

No photo description available.Fotó: Ulrich Tamás, Privát Chef Facebook

 

A FEOL.hu-nak így beszélt magáról:

„A szakács szakma iránti érdeklődésemben talán édesapám főzési szeretete és a fiatal koromban számos más ország gasztronómiájának megismerése is közrejátszott. Az én személyes kedvenc »konyháim« az olasz, melyben sokat is dolgoztam és az erdélyi, ami közel áll hozzám, hiszen onnan származom.”

 

A lapnak elmondta, azért választotta ezt a pályát, mert olyan szakmában szeretett volna tevékenykedni, melyben maradandót alkothat és lenyűgözheti vendégeit.

Ulrich Tamás ezen a hétvégén a Zila Grillteraszán is megcsillogtatja tehetségét. A különleges eseményen vendégeinknek nemcsak arra nyílik lehetősége, hogy megismerkedjenek a privát séf által készített finomságokkal, hanem arra is, hogy grillezéssel kapcsolatos trükköket, praktikákat lessenek el tőle, emellett szabadon kérdezhetnek is a folyamatosan dolgozó mesterrel.

Az eseményre asztalfoglalás kötelező a https://zilakavehaz.hu/asztalfoglalas/ linkre kattintva vagy a +36 30 597 6444-es telefonszámon.

 

Scroll To Top