Skip to content
Cím: 1183 Budapest, Üllői út 452. Térképen Tel: (1) 290-2417 ZilaGO rendelés

Januári gasztroprogramok

2018-ban is rengeteg izgalom és kaland áll előttünk főleg, s persze megannyi finomság! Indítsuk a januárt csodás gasztroprogramokkal, hiszen számos lehetőség áll előttünk ebben a hónapban is!

ForróCsokiEst és Csokoládé filmvetítés – Sopron, január 11.

A csoki szerelmeseinek kihagyhatatlan este ez, ha Sopron környékén járnak! Január 11-én ugyanis filmvetítéssel egybekötött forrócsoki kóstolót tartanak a Búgócsigában. Ha pedig már mindenki elfogyasztott pár bögrével, közösen nézik meg a résztvevők Lasse Hallström csodás filmjét, a Csokoládét.

Jégvirágtól Borvirágig Fesztivál – Monor, január 13.

Január 13-án nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre a forralt boros kalandozások Jégvirágtól Borvirágig Fesztivál a Monori Pincefaluban. Számos ismert budapesti és helyi ételkészítő mester csatlakozik a helyi forralt bort főző-kínáló borosgazdákhoz, hogy bemutassák a nagyérdemű közönségnek ízelítő falatokat és a forralt bor különlegességeiket. All you can eat rendszerben a fesztivál 16 helyszínen korlátlanul kóstolhatják a helyi boros gazdák hagyományos és különleges ízesítésű forralt borait és a legalább 10 helyen gazdák vendégeiként megjelent éttermek szakácsok ételízelítőit.

Vegan Sunday Market – Budapest, január 14.

Folytatódik a hagyomány 2018-ban is, január 14-én megszervezik a 10. Vegan Sunday Marketet, amely Magyarország egyetlen közösségi vegán piaca. A piac mellett, főző workshopokkal, kerekasztal beszélgetésekkel és olyan közösségi terek megteremtésével készülnek a szervezők, amely tovább mutat egy egyszerű vasárnapi piacoláson.

Glass of Jazz – Egy este a Borok & a Jazz szerelmeseinek – Budapest, január 18.

A rendezvény, ahol a kiváló borok rajongói találkozhatnak a jazz zene szerelmeseivel és közösen átélhetik, hogy ez a kettő miért is alkot tökéletes párost. Mindez Budapest szívében, egy igazán színvonalas, jazz-re – és ezen az estén borra is – hangolt helyszínen, a Budapest Jazz Club-ban.

Kolbásztöltő Fesztivál – Székesfehérvár, január 27.

Január 27-én, szombaton rendezik meg az V. Fehérvári Kolbásztöltő Fesztivált a hagyományos helyszínen, a Jancsárkert termelői és biopiac területén, fűtött nagysátorban. A kistermelők, őstermelők és a vendéglátósok kézműves élelmiszerek, ajándékok és disznótoros ételek gazdag választékával várják a résztvevőket és a kilátogatókat ezen a délelőttön. A fesztivál műsor fő látványossága a mohácsi busók tánca, játéka és a Pokládé zenekar fergeteges délszláv zenéje.

Forralt Bor fesztivál és Téli Italmámor – Budapest XI. kerület, január 19-21.

2018. január 19-21 között második alkalommal, a tavalyi év hatalmas sikerére való tekintettel, megrendezésre kerül a Forralt Bor Fesztivál, az év első gasztronómiai összejövetele Budán,az Allee melletti sétányon. A forralt borok mellett szívet melengető italválasztékkal készülnek. Kávékkal, forró csokikkal, kakaókkal, speciális teakínálattal, grogokkal, puncsokkal, `hütte` italokkal, forralt sörökkel, pálinkákkal és még megannyi finomsággal. A forró italokat igazi téli ételek teszik majd még izgalmasabbá. A belépés természetesen ingyenes. Tél-Ital-Mámor-ott találkozunk!

Scroll To Top