Skip to content
Cím: 1183 Budapest, Üllői út 452. Térképen Tel: (1) 290-2417 ZilaGO rendelés

Játék a konyhában

A konyha sok szempontból a felnőttek terepe, de már kisgyermekkortól szuper közös elfoglaltság is lehet az együtt sütés-főzés a gyerekekkel. De amíg mi dolgozunk, addig a gyerekek nélkülünk is gyakorolhatnak, a boltokban klasszabbnál-klasszabb sütős-főzős játékokat találhatunk. Ezekből ajánljuk a kedvenceinket.

Egyik kedvencünk az IKEA babakonyhája, amiben süthetünk, főzhetünk, mosogathatunk, éppen mint a nagyok, miközben végig biztonságban lehetnek a gyerekek. Külön imádjuk, hogy az „elektromos főzőlapok” piros lámpával világítanak, csakúgy mint a valóságban! A svéd bútoráruház kínálatában minden konyhai kiegészítőt megtalálunk, a fa gyümölcsöktől kezdve a szuper főzőedényeken át a konyhai eszközökig.   

Már a legkisebbek is könnyedén elkészíthetik szuper uzsonnájukat ezzel a szuper szendvicskészítővel. A készletben minden elképzelhető hozzávalót megtalálunk, miközben a tépőzár és a fa kés segítségével fel is vághatjuk az elkészült finomságot.

A SES szuper illatos gyurmakészletével (a fenti képen) gyönyörű muffinokat készíthetnek a legkisebbek is. Az elkészült sütemények sokáig megmaradnak és illatoznak, így a remekművek inspirációként is szolgálhatnak, megpróbálhatjuk megsütni azokat a valóságban is! Az alkotásnak itt csak a fantázia szabhat határt.

A DUPLO szuper fagyikészítője nyáron igazán aktuális! A készletben színes gombócok és tölcsérek egyvelege található, amiből már a legkisebbek is elkészíthetik ezt a finom édességet az egész család számára, miközben a kézügyességük is fejlődik.

Végül a játékos felnőtteknek sem kell kimaradniuk a játékból. A Lego Párizsi étterem nevű készlete elsősorban a nagyoké. A részletesen kidolgozott készlet sok történetet rejt magában. Az étterem mellett egy robogó száguld el, miközben a pincérek belül sürögnek-forognak, a konyhában készülnek az ételek, és a ház sok-sok meglepetést rejt. Nem csak játék, igazi dísze lehet egy egy lakásnak.

Jó szórakozást kívánunk!

Scroll To Top