Skip to content
Cím: 1183 Budapest, Üllői út 452. Térképen Tel: (1) 290-2417 ZilaGO rendelés

Kedvenc süteményes YouTube-csatornáink

Manapság bármilyen új dologba szeretnénk belefogni, a  YouTube-on biztosan rengeteg videót találunk hozzá. De ha csak új, izgalmas praktikákat keresgélünk, akkor is érdemes itt körülnézni. Természetesen nem kivétel ez alól a sütés-főzés sem. Összeszedtük a kedvenc süteményes csatornáinkat!

SimplyBakings

Lássuk be, minden kezdet nehéz. De szerencsére a vloggerek nem csupán a profikra gondolnak, hanem a hétköznapi, sütéshez kevésbé értő, de lelkes amatőrökre is. Ha valaki szívesen sütögetne, de nem tudja hogyan és minek álljon neki, iratkozzon fel a SimplyBakings-re, hiszen itt folyamatosan kerülnek fel az egyszerűen elkészíthető, mégis csodafinom sütemények videós receptjei.

How To Cake It

A pompás torták sütése nem csak a mestercukrászok kiváltsága. Egy jó recepttel, némi kézügyeséggel és praktikus tanácsokkal felszerelkezve mi is bármit elkészíthetünk. A How To Cake It a kézügyességet nem tudja garantálni, de minden másban segítségünkre lehet, legyen szó egy egyszerű vaníliatortáról vagy valami extrém formájú különlegességről.

SweetAmbsCookies

Ha úgy érzed, az ízlelőbimbókat már amúgy is tudod kényeztetni, de szeretnéd, ha szemeket is gyönyörködtetnék a süteményeid, érdemes feliratkoznod a SweetAmbsCookies csatornára. Minden héten egy újabb videó kerül fel, ahol egyszerű sütemények csodás díszítését tanulhatjuk meg. Színes mázak, cukorkák, feliratok, minták… minden, amit csak szem kívánhat.

Cakes Step by Step

Ez a csatorna már inkább a magabiztos süteménykészítőknek való. Az egyes tortacsodák receptjeit nem adják meg, de az összeállításukat lépésről lépésre bemutatják. Ráadásul tematikus listák is vannak náluk, így könnyedén megtalálhatjuk, ami minket érdekel: a vajkrémes dekorációk, a „divatcikkek” vagy a Disney-figurák elkészítését is.

cake-1562703_1280

Scroll To Top