Skip to content
Cím: 1183 Budapest, Üllői út 452. Térképen Tel: (1) 290-2417 ZilaGO rendelés

Krúdy esték a Zilában

A békebeli időket idéző Zila Kávéház nagy barátja a művészeteknek – ennek köszönhető, hogy immár több, mint 5 éve a Zila ad otthont a Krúdy Kör Kávéházi Esték című rendezvénysorozatának.

A Krúdy kör minden hónap harmadik csütörtökén, 16.30-kor gyűjti össze a művészeteket kedvelőket, hogy más és más kiváló művész alkotásaival kényeztesse a szépre szomjazókat.

Az üléseken egy-egy újabb ígéretes festőművész műveivel ismerkedhet meg a nagyközönség, emellett pedig változatosan irodalmi, zenei előadásokkal, felolvasásokkal és versmondással színesítjük a programot. A festmények azonban nem csupán a csütörtöki napokon tekinthetőek meg, hanem az elkövetkező hetekben is a látogatók rendelkezésére állnak.

A Kávéházi esték ingyenesen látogathatóak, emellett pedig minden fogyasztásra 50% kedvezményt biztosítunk, azonban nem csupán emiatt érdemes betérni egy kellemes kávéra vagy vacsorára – a műalkotások gondosan válogatott repertoárja és a vendégek előadásai ugyanis utánozhatatlan hangulattal töltik ki a Zila falait!

Scroll To Top