Skip to content
Cím: 1183 Budapest, Üllői út 452. Térképen Tel: (1) 290-2417 ZilaGO rendelés

A legegyszerűbb karácsonyi aprósütemények

December végén minden családi asztal megtelik finomabbnál finomabb ételekkel. Természetesen a sütemények sem maradhatnak ki a sorból, de hogy ne kelljen minden nap frissen elkészíteni őket, az aprósütemények méltán kedveltek ilyenkor. Mi is sokféle aprósüteményt kínálunk az ünnepekre vendégeink számára, de tudjuk, sokan örömmel készítik el otthon ezeket a desszerteket.

Az egyik legkedveltebb aprósütemény a linzer. A lekváros töltelék és a sokféle mintának köszönhetően a gyerekek nagy kedvence, de az édesszájú felnőttek is előszeretettel fogyasztják. Ráadásul nagyon könnyen és gyorsan elkészíthető, a legtöbb időt a szaggatás veszi el.

A vaníliás kifli még ennél is egyszerűbb sütemény, hiszen itt nem kell a szaggatással és a töltéssel foglalkozni. A kiflik megformálásában és a porcukorba forgatásban ráadásul bátran kérhetjük a gyerekek segítségét!

Ha viszont szeretnénk a lehető legtöbb időt megspórolni, készítsünk kókuszgolyót! Darált kekszből, porcukorból, vajból, kakaóporból rumaromából és kevés tejből gyúrjunk masszát, formázzunk belőle apró golyókat, majd forgassuk meg az elkészült golyóbisokat kókuszreszelékben. Ezt a finomságot az egész család együtt készítheti, szinte olyan, mint egy közös játék, így a nagy karácsonyi őrületben is igazi felüdülést jelent!

Scroll To Top