Skip to content
Cím: 1183 Budapest, Üllői út 452. Térképen Tel: (1) 290-2417 ZilaGO rendelés

Mit ropogtatunk a strandon?

Nem sokban különbözik, mit kívánt a magyar régen és ma a Balaton partján. Ugyan nagyobb a választék és jóval több étterem és vendéglő is nyílt a büfék mellé, de valahogy mégis mindig visszakanyarodunk a régi jó slágerételekhez.

Szívesen tagadnánk, de nem éppen segít a bikinisúlyunk megszerzéséhez (vagy megtartásához) az örök sláger. Nyár, jó idő, vízpart: egyszer minimum elcsábulunk a lángos illatától. Akkor pedig már legyen rajta minden – tejföl bőven, sajt púposan és kenjék meg vastagon fokhagymával! Ugye, te is megkívántad?

A magyarok állítólag nem esznek elég halat. Na persze, hiszen a legmelegebb időszakban egy évre elegendő hekket vesz magához mindenki, természetesen megfelelő mennyiségű jéghideg sör társaságában.

Még mindig ennél valamit? Persze, hiszen a kukoricát mégsem hagyhatod ki. Pláne, ha előtted sétálnak el vele és megérzed édeskés illatát.

Ha pedig már úgyis teleettük magunkat, jöhet a jó öreg palacsinta. Azt úgysem lehet elrontani, bárhol megvehetjük és legalább biztosan eleget iszunk majd utána. Hiszen a folyadékpótlás különösen fontos ebben a melegben!

Scroll To Top