Skip to content
Cím: 1183 Budapest, Üllői út 452. Térképen Tel: (1) 290-2417 ZilaGO rendelés

Reggelizz a Zilában!

Nincs is jobb annál, mint egy tápláló, bőséges és változatos reggelivel indítani a napot. Persze ennek elkészítésére sokaknak nincs ideje a nagy rohanásban, de kávéházunkba betérve nem kell lemondani a korai finom falatokról.

A Zila Kávéház és Étterem megújult reggeli kínálatával minél többféle reggeli igényt próbálunk kielégíteni: a hagyományos és a különleges napindító fogások kedvelői egyaránt megtalálják kedvükre valót.

Azoknak, akik el sem tudják képzelni a reggelit tojás nélkül, rántottát készítünk három választható feltétekkel. Kérésre hagymával, szalonnával, kolbásszal, paprikával, paradicsommal, de akár gombával is feldobjuk ezt az egyszerű, de nagyszerű fogást. De a britek kedvencét, a Ham and Eggset vagy a rukkolás omlettet is választhatják.

Ha valaki a pékáru központú reggeliket kedveli, kezdheti a napot egy laktató bundáskenyérrel, de természetesen ízletes melegszendvicset is kínálunk. Utóbbit azonban kicsit megbolondítottuk, mivel az alapot a sokmagvas toastkenyér biztosítja, amit sült kecskesajtos babiparajjal töltünk és bodzás alma chutneyval tálalunk.

Persze az édesszájúakról sem feledkezünk meg, hiszen vannak olyanok, akiknek a tökéletes naphoz már kora reggel is az édesség dukál. Nekiik frissen sült gofrit kínálunk, amit ízlés szerint nutellával vagy juharsziruppal fogyaszthatnak el.

Aki maga szeretné összeállítani reggelijét, annak ideális választás a hidegtál, hiszen ezen többféle hús, zöldség, sajt és krém található, amivel a friss zsemléket feldobhatjuk.

Persze egyetlen reggeli sem lehet igazán tökéletes frissen préselt zöldség- és gyümölcslevek nélkül. Épp ezért vendégeink kérésére helyben készítjük el a kísérőitalt répából, céklából, zellerből, almából, narancsból és körtéből!

Scroll To Top