Skip to content
Cím: 1183 Budapest, Üllői út 452. Térképen Tel: (1) 290-2417 ZilaGO rendelés

Szíjjártó Sándor séfhelyettes

A Zila kollégáit bemutató sorozatunkban ezúttal Szíjjártó Sándor séfhelyettessel beszélgettünk.

Sándor már több, mint egy éve tölti be posztját nálunk, azonban koránt sem ismeretlen számára a vendéglátás. Már iskolai évei alatt is vendéglátó pályára készült, a ballagás után pedig egyből belevetette magát a nagybetűs szakácséletbe. Mikor hozzánk érkezett, már 15 éves vendéglátós múlttal büszkélkedhetett, így hát nagyon boldogok vagyunk, hogy nálunk kamatoztatja megszerzett tudását.

Sándor mellett nem kell félnie a vendégnek, hogy unalmassá válnak az étkezések: séfhelyettesünk ugyanis imád alkotni, kreatív, új ízeket felfedezni, és mit is imádna jobban a szakmájában, ha nem az örökös megújulást? Emellett azonban dicséretes, hogy nem csupán saját kedvére kísérletezik új fogásokkal. Elmondása szerint ugyanis számára az a legfontosabb ezen a pályán, hogy a vendégek elégedettek legyenek.

Persze a séfhelyettes urat is el lehet csábítani egy-egy isteni menüvel: mi más is lenne a kedvence, mint a marhahúsból készült ételköltemények. Egy jó bélszínnel vagy steakkel bármikor le lehet venni a lábáról, különösen, ha utána desszertként egy mennyei tiramisu koronázza meg a vacsorát. Még szerencse, hogy nálunk mindkettőhöz könnyű szerrel hozzájuthat.

Scroll To Top