Skip to content
Cím: 1183 Budapest, Üllői út 452. Térképen Tel: (1) 290-2417 ZilaGO rendelés

Szilveszteri partifalatkák

Sokaknak az év legnagyobb bulija a szilveszter esti házibuli. Akár házigazda vagy, akár csak vendégségbe érkezel, egy dolog biztos: valami finomsággal készülni kell.

Ha nem akarunk sok pénzt- és főleg sok időt költeni a készülődésre, érdemes valamilyen egyszerű, de nagyszerű finomsággal készülni. Íme, a mi kedvenceink!

Kókuszgolyó

Darált háztartási keksz, porcukor, vaj, kakaópor, tej. Mindössze ennyi alapanyagra lesz szükséged, amit ha jó alaposan összegyúrsz, és kis golyókat formázol belőle, már szinte kész is vagy, csupán egy kevés kókuszreszelékben kell még megforgatnod!

Sajttál

Vásárolj be néhány kedvenc sajtodból, kockázd fel őket, tegyél melléjük néhány feldarabolt gyümölcsöt (diót, szőlőt, almát), és egy csomag pálcikát, hogy ne kelljen, kézzel megfogni, és már készen is van a verhetetlen sajttál, ami garantált sikert arat!

Sonkatekercs

A hidegtálak egyik legnépszerűbb eleme a sonkatekercs, hiszen nem csupán finom, de elkészíteni is egyszerű! Mindössze egyenletesen szeletelt gépsonkákra van szükség hozzá, amit megtöltünk majonézes torma és túró keverékével, majd a feltekert sonka tetejére egy-egy szelet csemegeuborkát és némi piros aranyat teszünk.

Ha pedig valami igazán különlegeset szeretnél készíteni, próbáld ki tavalyi kedvencünket, a majonézes csirkepástétomot!

Scroll To Top