Skip to content
Cím: 1183 Budapest, Üllői út 452. Térképen Tel: (1) 290-2417 ZilaGO rendelés

Színes reggelek, vidám nappalok

Még fel sem ocsudtunk a nyár végéből, máris szeptember közepén járunk. Itt az idő, hogy felkészüljünk a hidegebb időkre, és feltöltsük energiatartalékainkat, hogy a maximumot hozhassuk ki magunkból a hűvösebb napokon is. 

Nagyon szeretjük a zöldségek és gyümölcsök kombinációjából készült reggeli italokat, csupa szín, íz és egészség. Mindegy, hogy gyümölcscentrifuga, botmixer vagy turmixgép, a lényeg a bátorság és a kísérletező kedv: mixeljetek bátran, mi most a színekkel játszottunk, és eszerint csoportosítottuk az ízeket. 

Az egyik legegészségesebb és legfinomabb reggeli, a csupazöld turmix. Vágjunk fel egy uborkát, egy avokádót, egy zöldalmát, egy kivit, adjunk hozzá egy marék spenótot és zellert,  és nyomjuk meg a gombot! Szuperfinom, sűrű italt kapunk, aminek minden cseppje maga az egészség. 

A sárga szín kedvelőinek egy igazi klasszikus citrusos itallal kedveskedünk. Hámozzunk meg egy narancsot, egy grapefruitot, pucoljunk meg egy répát, és már jöhet is a mixelés. A két gyümölcs savanyúsága szuperül keveredik a répa édességével – egyszerű, de nagyszerű!

A piros az egyik kedvenc színünk. Egy marék bogyós gyümölcs, egy pohár joghurt és egy evőkanál méz keverékéből igazi selymes ital készíthető. Ha van otthon egy gránátalmánk, azt is beletehetjük, a végeredmény még izgalmasabb lesz. 

A lila turmix összetevői elsőre furcsának tűnhetnek, de a végeredmény mindenért kárpótol. Pucoljunk meg egy nagyobb céklát és daraboljuk fel, mossunk meg 5-6 lilakáposzta-levelet, tegyünk hozzá egy marék kimagozott meggyet, áfonyát és egy almát. Különleges ízű, sűrű vitaminbombát kapunk!

A végére jöjjön még egy barna ital: egy banán, egy avokádó, egy pohár tej, egy evőkanál méz és egy kanál kakaópor keverékéből igazán finom és selymes italt kaphatunk!

Próbáljátok ki az összes verziót, minden hétköznapra jut egy, így igazán színesen és energikusan indulnak majd a hétköznapok!

Scroll To Top