Skip to content
Cím: 1183 Budapest, Üllői út 452. Térképen Tel: (1) 290-2417 ZilaGO rendelés

Töltsd nálunk a Valentin napot!

Bár a legjobb az lenne, ha minden egyes napot egy romantikus vacsorával zárhatnánk le életünk szerelmével, sajnos ezt a legtöbben nem tehetjük meg. A Valentin nap viszont már elképzelhetetlen egy gyertyafényes, meghitt falatozás nélkül. A Zila Kávéház és Étterem épp ezért különleges menüsorral készül a szerelmeseknek.

Mivel ilyenkor minden a piros különböző árnyalataiba borul, úgy gondoltuk, érdemes ennek az árnyalatnak szentelni a különleges ajánlatunkat is. Kezdésnek ínycsiklandó, pezsgős rebarbarakrémlevest kínálunk, ami tökéletesen harmonizál a frissen készített bazsalikomos eperhabbal. Ez a különös ízkavalkád szinte azonnal a napfényes nyárba repít mindenkit még így a tél végefelé is.

A szezámmagban sült vöröstonhal-falatok egyrészt kiváló D-vitamin forrást jelentenek, másrészt a gránátalmasalátával tálalva az egyéb vitaminokból sem fogunk hiányt szenvedni. Valentin nap alkalmából pedig kimondottan jó választás, hiszen ezt a csodás gyümölcsöt az egyik legkedveltebb afrodiziákumként tartják számon.

A szárnyasokból készülő finomságok kedvelőinek a baconös jércemellet kecskesajttal és bodzás birsalmával töltjük meg, majd az egésznek a csipkebogyómártással adjuk meg a gyönyörű színt. Ugyanakkor a vadhúsok szerelmeseit is kényeztetjük egy kicsit, hiszen a vörösáfonya-esszenciával, sült endíviával és burgonyafánkkal szervírozott szarvasgerincet is tartalmaz különleges ajánlatunk.

Egy igazán romantikus vacsora persze nem lehet teljes egy pohár pezsgő  és egy hozzá illő desszert nélkül. Épp ezért Ismételten kipróbálhatják vendégeink a könnyű, habos, és megjelenésével is rabul ejtő Szívküldi desszertünket.

Ha meghitt ebédre vagy vacsorára vágytok, gyertek hát el hozzánk február 11. és 14. között, és engedjétek, hogy kényeztessünk titeket egy kicsit!

Mentés

Mentés

Scroll To Top