Skip to content
Cím: 1183 Budapest, Üllői út 452. Térképen Tel: (1) 290-2417 ZilaGO rendelés
Mártogatósainkat ropogós, fűszeres tortillával szervirozzuk.

Új étlap a Zilában

Kávéházunk és éttermünk célja mindig is az volt, hogy folyamatosan megújulva minél több vendégünk igényét tudjuk kielégíteni. Épp ezért úgy gondoltuk, ideje frissíteni az étlapon is – de nincs ok aggodalomra, az új fogások mellett természetesen a régi kedvencek is megtalálhatók a kínálatban.

Bármilyen fogásra is vágysz, nálunk biztos találsz kedvedre valót. Ha csupán egy kis csipegetéshez van kedvetek egy beszélgetés mellett, mindenképp érdemes kipróbálni mártogatósunkat. Fűszeres tortilláink mellé ötféle krém közül válogathatod össze a neked tetszőket: humusz, zöldalmás zellerkrém, padlizsánkrém, paradicsomkrém és jalapeñós cheddarkrém.

Mártogatósainkat ropogós, fűszeres tortillával szervirozzuk.

Mártogatósainkat ropogós, fűszeres tortillával szervirozzuk.

A tészták szerelmeseinek igazi ínyencségeket kínálunk, a tenger gyümölcseivel tálalt fekete spagettit a mediterrán ízek kedvelőinek alkottuk meg, de gondoltunk a vegetáriánusokra is, akik megkóstolhatják az igazán csípős arrabiata pennét vagy a négysajtos spagettit.

Mivel halételeink mindig nagy népszerűségnek örvendenek, édes és sós vízi sült halakkal gazdagítottuk a felhozatalt. Akik viszont inkább a hagyományos, húsos ételekre teszik le a voksukat, nehezen tudnak majd választani, annyi finomságra lelhetnek a felhozatalban: a kacsa, a borjú és a sertés egyaránt frissen készül konyhánkon.

14 napos érlelésű szürkemarhahátszín jalapeñokrémmel, cheddaros héjában sült burgonyával

14 napos érlelésű szürkemarhahátszín jalapeñokrémmel,
cheddaros héjában sült burgonyával

Látogass el a Zila Kávéházba és kóstold meg új, ínycsinklandozó, egyben szemet gyönyörködtető ételeinket!

Mentés

Scroll To Top