Skip to content
Cím: 1183 Budapest, Üllői út 452. Térképen Tel: (1) 290-2417 ZilaGO rendelés

Új étlap

A Zilában már hagyomány, hogy a nyár kezdetére egy új étlappal örvendezteti meg vendégeit, elvégre a napsütéses délutánokon más étkekre vágyunk, mint a hideg téli hónapokban. Most sem volt ez másképp: hadd mutassuk be a Zila Kávéház nyári-őszi étlapjának kínálatát.

A grillezett étkek közkedvelt nyári csemegék – nem is csoda, hisz egyedülálló ízviláguk semmivel sem utánozható. Ráadásul látványkonyhánknak hála most már az ételek készítésében is kedvükre gyönyörködhetnek a vendégek, így lehetséges, hogy egy-egy lapon sült kenyérlángos, cigánypecsenye vagy grillezett libakolbász egész útját végigkövethetjük a tányérunkig.

Nyáron szívesen nassolunk a lusta délutánokon – nem kell azonban beérnünk egy csomag chipsszel, ha olyan ínyencségeket is választhatunk a sziesztához, mint a szezámos rántott zöldség, az enyhén csípős garnéla vagy a tortilla csirkével. Persze a hagyományoknak is nagy hódolói vagyunk: kinek ne esne jól egy kis kenyérlángos mártogatóssal és zöldségekkel?!

Ha csak pár könnyű falatra ugranának be a vendégek hozzánk, megújult salátaválasztékunk biztosan kedvükre lesz. Akár rukkola, akár kacsa, akár lazac a kedvenc összetevő, mindenre van egy jó alternatívánk!

Persze a hangulatos családi vacsorák sem szünetelnek a nyári időszakban – előételnek mondjuk mogyorós kacsamájat, tatárbeefsteaket vagy friss lecsót is választhatnak a falatozni vágyók, de ha inkább helyet hagynánk a későbbiekre, egy kis kecskesajt biztosan meg fogja hozni az étvágyat!

Különleges házi tésztáink továbbra is a konyha sztárjai. Spenótos kéksajtos gnocchink sonkachipsszel tökéletes választásnak bizonyulhat, de persze a többi fogás is megér egy próbát. Leveseink szintén kiválóak egy vacsora kezdéseként – csészében szervírozva pedig az ízlelőbimbók mellett a szemnek is igazi élményt nyújtanak!

Nem telhet el nyár egy-egy isteni hallakoma nélkül sem – a finom falatokra vágyók lazacot, fogasfilét vagy akár harcsát is lakomázhatnak a Zilában. Persze főételeink hosszú listája is ad majd okot némi fejtörésre – még szerencse, hogy hosszú a nyár, így lesz alkalom kipróbálni az összes szimpatikus ínyencséget! J Habár a borjúpaprikás és a hízott kacsamáj egész biztosan garancia a fenséges lakomára, azért a körtével töltött csirkemell és a pikáns ökörpofa mellett sem mehetünk el szó nélkül!

Mi is koronázná meg jobban a lakomát, mint egy isteni savanyúság-válogatás? A Zilában rajongunk a magyaros kísérőkért, így a kínálatba bekerült a vegyes savanyúság, a tejfölös uborkasaláta, a házi káposztasaláta, a… na, de nem is folytatjuk a felsorolást, irány a Zila, és fedezze fel ön is a Zila-konyha titkait!

Scroll To Top