Skip to content
Cím: 1183 Budapest, Üllői út 452. Térképen Tel: (1) 290-2417 ZilaGO rendelés

Újabb borvacsora a Zila Kávéházban!

November végén ismételten egy gasztronómiai utazásra invitáljuk vendégeinket, ezúttal a Günzer Pincészet borai mellé kínálunk finomabbnál finomabb fogásokat!

Az élő zongorakísérettel hangulatossá varázsolt este során Günzer Zoltán, az 1993 óta működő  villányi Günzer Pincészet borásza kalauzolja végig a vendégeket a kínálaton. A Günzer család a borvidéken generációk óta foglalkozott szőlőtermeléssel és borkészítéssel. Günzer Zoltán családi gazdasága 1993-ban kezdte meg működését, kezdetben 0,5 hektáros ültetvénnyel és évi 1500 palack bor értékesítésével. A szőlőültetvények kezelése és a borászati filozófia a kezdettől fogva palackos bor értékesítésére fókuszál.

Mára a termő területek mérete eléri a 20 hektárt. Boraiktól próbálják a természeti adottságok maximumát kihozni, ügyelve az egyes dűlők sajátos értékeire. Hisznek a családi gazdaságok nagyságrendjében, ahol minden munkafázishoz és megszülető tételhez szoros kötődésük van.

November 23-án este 7 órától a Zila Kávéházban egyedi menüsort és borkóstolót állítunk össze a vendégeinknek, mely során 6 Günzer bort kóstolhatnak meg. A fogások között találhatunk többek között fogas és lazac duettet citromos vajmártásban, roppanós zöldségekkel; Konfitált malaccsászárt fűszeres burgonyás rétessel, fügebalzsamos káposztakrémmel, de a Kékfrankos mámor – Boros pitét is megkóstolhatjuk.

Ha pedig egy-egy bor kiemelten elnyeri a vendégek tetszését, az este során kóstolt borok kedvezményes áron megvásárolhatják azt. A borvacsoráról további részletei ITT találhatók

Mivel a rendezvényre csak korlátozott számban tudjuk várni az érdeklődőket, érdemes mielőbb regisztrálni személyesen a 0630/6478-555 telefonszámon.

Scroll To Top