Skip to content
Cím: 1183 Budapest, Üllői út 452. Térképen Tel: (1) 290-2417 ZilaGO rendelés

Ünnepi asztaldísz házilag

Bár a finom fogások a legfontosabbak, az igazi hangulatot a körítés, ez esetben az asztal díszítése adja meg. Egy kis idő ráfordításával egyedi asztaldísz kerülhet a finom vacsora mellé, ráadásul a gyerekeket is bevonhatjuk a mókába.

Fogjunk néhány henger alakú gyertyát, egy natúr színű szalagot és sok szép, hosszú fahéjrudat. A rudakat függőlegesen helyezzük a gyertya köré szorosan. Majd a szalaggal kössük körbe. Az így készített dísz nem csupán fényt és melegséget, de fantasztikus illatot is áraszt.

A fagyis kelyheket valószínűleg mindannyian a szekrény mélyére rejtettük az ősz kezdetével, most viszont érdemes előszedni őket. Különböző magokat, például mogyorót, diót, gesztenyét halmozzunk beléjük, a tetejükre pedig helyezzünk egy-egy teamécsest. Akár egy színes szalaggal is körbeköthetjük a kelyheket, hogy még mutatósabbak legyenek.

Még az olyan apróság is sokat számíthat, mint a szalvéta elhelyezése. Göngyöljük fel a (lehetőleg egyszínű) szalvétákat, és egy natúr hatású szalag segítségével kössünk hozzájuk egy-egy rúd fahéjat. Ez az egyszerűségében nagyszerű dísz garantáltan feldobja a terítéket.

Scroll To Top