Skip to content
Cím: 1183 Budapest, Üllői út 452. Térképen Tel: (1) 290-2417 ZilaGO rendelés

Unod már a grillhúst? Grillezz gyümölcsöt!

Ebben a meleg időben bizonyára már mindenkinek megjött a kedve egy kis szabadtéri sütögetéshez. Ha már unod a sok nehéz húst és kipróbálnál valami mást is a grillen, jó szívvel ajánljuk a gyümölcsgrillezést. Elsőre talán furcsának hangzik, pedig egészen különleges ízeket tudsz előhozni ilyen módon. Nézzük, melyik gyümölcsöket érdemes kipróbálnod!

Görögdinnye

Akármilyen meglepően hangzik, a görögdinnye tökéletes grillgyümölcs. Sütés során légy résen, nehogy a lédús gyümölcs megégessen! Rukkolával, balzsamecettel és fetával kiváló könnyű fogás.

Barack

Tökéletes csirke- vagy sertéshús mellé is, de a grillezett barackot fagylalt mellé vagy joghurttal tálalva is igazán finom lehet.

Alma

Ha kóstoltál már valaha sült almát, el tudod képzelni, milyen lehet grillen.  benne található fruktóz a meleg hatására csodálatos ízkavalkádot eredményez.

Körte

Füstös karamelles jelleget kölcsönöz a körtének a grillezés. Tökéletes lehet sülthúsok mellé salátaágyon, de fagylalt mellé egy kis fahéjjal mennyei.

 

A gyümölcsgrillezéshez, ahogy a sütés-főzés bármelyik formájához is csak egy kis kreativitásra van szükséged. Ha kilépsz a komfortzónádból és mersz nagyot álmodni, biztosan lenyűgözöd majd a kétkedőket.

Scroll To Top