Skip to content
Cím: 1183 Budapest, Üllői út 452. Térképen Tel: (1) 290-2417 ZilaGO rendelés

Vicces konyhai kiegészítők

Még a főzés legnagyobb szerelmesei is úgy érezhetik néha, hogy a konyhai rutin olykor unalmassá válik. Pár apró kiegészítő azonban az ételek készítését és tálalását is feldobhatja. Az interneten csodás, vicces dolgokat találhatunk.

A főzés legunalmasabb része, amikor az étel egy lefedett lábosban készül, ezzel az egyszerű szilikonfedővel viszont máris izgalmasabbá tehetjük!

A forró edények megfogásához mindig kell valamit használnunk, hogy elkerüljük az égési sérüléseket. Persze nem kell, hogy a kesztyű hétköznapi legyen, ezek a rózsaszín medvemancsok akár játékként is használhatóak!

creative-kitchen-gadgets-15__605-1

Ha már beszereztünk egy jó kesztyűt, csak azt kell kitalálni, mire helyezzük az edényt. A klasszikus parafa vagy fém alátétek helyett válasszuk ezt a cuki, agyonlapított emberkét!

creative-kitchen-gadgets-13

A kész ételeket az asztalnál ülők mindig szeretik saját ízlésük szerint tovább ízesíteni. Ezekkel a pálcákkal szinte szó szerint rávarázsolhatjuk a sót és a borsot a fogásokra.

creative-kitchen-gadgets-3__605

Ha esetleg pizzát készítünk a családnak, az egyik legfontosabb összetevő a finomra reszelt sajt. Ezzel a kis sünivel még a gyerekek is beszállhatnak a főzőcskézésbe.

creative-kitchen-gadgets-64__605

Ha pedig elkészült az olaszos vacsora, ez a bicikli formájú szeletelő teszi még vidámabbá a felszolgálást!

creative-kitchen-gadgets-112

Persze a vacsora sem fejeződik be az utolsó morzsákkal. Az utolsó fogást követően mindannyian szívesen beszélgetünk szeretteinkkel, de ehhez az sem árt, ha előtte rendbe tesszük fogainkat. A fogpiszkálótartó woodoo baba az asztal legviccesebb dísze lehet.

creative-kitchen-gadgets-51__605

Akár a főzésről, akár a tálalásról van szó, a konyhai papírtörlő elengedhetetlen kellék. Gyakran azonban elgurul, vagy csak egyszerűen nem találjuk. Ezzel a tartóval nem csak biztosíthatjuk a helyét, de néhány mókás pillanatot is szerezhetünk magunknak.

cat-vs-dog-hp__605

Scroll To Top