Skip to content
Cím: 1183 Budapest, Üllői út 452. Térképen Tel: (1) 290-2417 ZilaGO rendelés

Zila Szívküldi Tortaforma

A Zila Tortaformák megjelenésük óta forradalmasították a cukrászatot. A bonyolult technológiák használata nélkül immár bárki számára lehetővé vált, hogy különleges, folyékony töltelékes tortákat készíthessen otthon, egyszerűen.

De ahogy a kezdetektől fogva az innováció jellemezte a Zila Tortaformákat, úgy a mai napig is az állandó újításokat kutatja Zila László és csapata. A sok kísérletezés és ötletelés után pedig végre elkészült a legújabb forma, a Zila Szívküldi Tortaforma, melynek segítségével egyszerűen készíthetük krémből vagy piskótából szív formát a torta belsejébe!

És hogy miként működik? Fagyasszuk meg a kérmet vagy süssük meg a piskótát a szilikon formák segítségével, majd illesszük össze a szív alsó és felső felét, végül helyezzük be a szívet bármilyen tortába – és már készen is van! Ugye milyen egyszerű?

A forma segítségével bárki elkészítheti a kávéházunkban olyan népszerű Szívküldi tortákat, de bármilyen egyedi ötletet is megvalósíthat vele, a süteményeknek csak a képzelet szab határt! Felszeletelés után a tortánk minden oldala mutatni fogja a szív formát, tetején a már megszokott öntettel.

A forradalmian új Szívküldi Tortaforma már kapható a Zila Cake Moulds webshopjában, a csomagban ráadásul nem csupán az új forma található meg, hanem egy eredeti 12 szeletes Zila Tortaforma is, 6 cm-re magasított fém kerettel!

Scroll To Top