Zila Tortaforma technológiai bemutató – jan. 9.

Zila Tortaforma Technológiai bemutató 2013. január 9. 15:00 óra

Zila Tortaforma bemutatóEzúton szeretnénk minden kedves olvasónknak, Zila Technológia felhasználónak Boldog Új Évet kívánni!

 

Szeretnénk emlékeztetni, hogy a Zila Technológiai Bemutatók immár az új, egész évre előre meghatározott időpontban látogathatók:

 

  • A következő bemutató időpontja: január 9., 15:00 óra, illetve hogy
  • a Zila Technológiai Bemutatók időpontját véglegesítettük az egész 2013. évre: minden hónap második szerdája.
Tehát, ismét a legautentikusabb helyszínen tekintheti meg működés közben az eszközöket, Farkas Vilmos bemutató cukrászunk kezében, valamint kóstolhatja meg séfünk által megálmodott menüt, és a Zila Kávéház által készített desszerteket – persze, mindent Zila Tortaformában…
 
  • Helyszín: Zila Kávéház
  • Időpont: 2013. január 9., szerda, 15 óra
  • Részvételi díj: 1.000 Ft (ami tartalmazza az ebéd és a képzés árát!)
  • 10% kedvezmény minden tortaformára a bemutató idején

 

Regisztráció

Figyelem: Regisztráció szükséges! Előzetesen, emailben, vagy telefonon. A helyek száma korlátozott. info@zilatortaforma.hu
A részvételi díjat az alábbi részletekkel kérjük előzetesen átutalni:

  • Kedvezményezett: Zila Kávéház Kft
  • bankszámlaszám: 14100079-71041849-01000003
  • közlemény: ZTB 2013. január 9.
Figyelem! A regisztrációs díj (1,000 Ft) ősztől már nem váltható be a Zila Tortaforma vásárlásra!

 
A részvételi díjról érkezéskor tudunk számlát adni. Amennyiben a befizető neve eltér a számlázási névtől, kérjük megjegyzésben feltüntetni, valamint a regisztrációs emailben is erre külön felhívni a figyelmet!
Ha van valami, amire esetleg különösen kíváncsi, vagy már rég szerette volna megkérdezni, tegye fel előre emailben, hogy a helyszínen minél alaposabban meg tudjuk válaszolni!

 

Program

  • 14:45-15:00 Érkezés, regisztráció
  • 15:00-16:15 Ismertető, bemutató
  • 16:15-16:45 kérdések félórája
  • 17:00-17:30 vacsora, utána lehetőség kedvezményes vásárlásra és regisztrációra

További részletek