Skip to content
Cím: 1183 Budapest, Üllői út 452. Térképen Tel: (1) 290-2417 ZilaGO rendelés

Íme a Zila új Séf ajánlata

A nyári vakáció és a szabadságok időszaka után nehéz visszaszökkenni a hétköznapok egyhangúságába, a kedvünket ráadásul az egyre hosszabbodó éjszakák sötétsége is könnyedén rányomhatja a bélyegét a hangulatunkra. A Zilában tenni szeretnénk azért, hogy a hétvégéi feltöltődés a lehető legkülönlegesebb legyen, és hatásosan ellensúlyozza a hétköznapok szürkeségét.

Bővebben

Ízletes őszi gyümölcsös hús variációk

A gyümölcsös húsételek említése sokakban az iskolai menzán szerzett traumákat eleveníti fel: egresszósz, meggymártás és társai. Pedig egyes gyümölcsök rendkívül ízletesek bizonyos húsokkal párosítva.

Bővebben

Ízletes, kora őszi Séf ajánlat a Zilában

A nyaralások időszaka befejeződött és megkezdődött a tanév, így a nyári szabadság után kénytelenek vagyunk visszazökkenni a megszokott kerékvágásba – noha az időjárás továbbra is kellemesen meleg és napsütéses. Ezt a kettősséget tükrözi a Zila új Séf ajánlata is, melyen ugyan már a tartalmasabb, őszies fogások dominálnak, a nyár ízei is megtalálhatók rajta. 

Bővebben

Ezért várjuk az őszt a Zilában

Sokakat elszomorít, mikor véget ér a nyár, és a szeptember érkezésével együtt rövidülni kezdenek a nappalok, és nyaralások, kellemes nyáresti programok ideje is lejár. Mi azonban mindig izgatottan várjuk az őszt. Bemutatjuk, miért.

Bővebben

A Zila nyárbúcsúztató Séf ajánalata

Bár a nyár vége sokaknak egyet jelent a kánikulák utáni enyhüléssel együtt járó megkönnyebbüléssel, vannak, akik fájó szívvel veszik tudomásul, hogy véget ér a nyaralások, kellemes esti fröccsözések, grillezések időszaka. Mi a Zilában különleges Séf ajánlattal búcsúztatjuk a nyarat.

Bővebben

Ismerd meg a Magyarország Tortája 2023 verseny győzteseit!

Hazánk egyik legjelentősebb cukrászeseménye a Magyarország Tortája versen. Többszörös győztesként és a zsűrizésnek rendszeresen helyet adó intézményként megmérettetés különösen közel áll a szívünkhöz. Blogcikkünkben ezért most a 2023-as év győzteseit mutatjuk be nektek.

Bővebben

Így előzd meg a kellemetlen szagokat a konyhában nyáron

Bizonyára mindenkinek feltűnt már, hogy nyáron hamarabb kezdenek kellemetlen szagok terjengeni a konyhában. Az év ezen szakában ráadásul a melegben gyorsan terjedő kórokozók hatásától is tartanunk kell. Blogcikkünkben bemutatunk néhány trükköt melyek segítségével elkerülhetjük a nemkívánatos szagokat és az esetleges fertőzéseket.

Bővebben

Programajánló: Szmóker party a Zilában

A Zila csapata augusztus 3-ig a jól megérdemelt pihenését töltötte, augusztus 4-én, pénteken azonban nem akárhogyan tér majd vissza az élet kávéházunkba. Olvasd el a blogcikkünket, és tudj meg mindent a különleges programról, melyet a hétvégére terveztünk!

Bővebben

A születésnapi torta története

Ahogy a legtöbb nyugati kultúrában, úgy Magyarországon is elképzelhetetlen egy születésnap torta nélkül. De vajon honnan ered a születésnapi tortázás hagyománya és milyen szimbolikus jelentéssel bír? Blogcikkünkből megtudhatod.

Bővebben

Fakanál-kisokos

Egy jól felszerelt konyhában öröm a főzés. Sokszor azonban a legelhivatottabb hobbiszakácsok is elbizonytalanodnak, hogy melyik konyhai művelethez mely fakanalat érdemes használni. E heti blogcikkünkből nemcsak ezt tudhatod meg, hanem az egyes konyhai eszközök rejtett funkcióit is bemutatjuk neked. Az egyszerű, kerek fejű univerzális fakanál szinte minden konyhai műveletnél használható. Az anyagának köszönhetően a teflonos…

Bővebben
Scroll To Top