Skip to content
Cím: 1183 Budapest, Üllői út 452. Térképen Tel: (1) 290-2417 ZilaGO rendelés

Tavaszi nagytakarítás természetesen

A tavasz a megújulás, felfrissülés évszaka. Nem csoda, hogy a legtöbben ekkorra időzítik az éves nagytakarítást is. Blogcikkünkben mutatunk néhány praktikát, melyek segítségével természetesen frissíthetjük fel, tisztíthatjuk meg az otthonunkat.

Bővebben

4+1 ételcsoport a tavaszi fáradtság ellen

Alig kezdődött el a tavasz, könnyen lehet, hogy sokan már most a tavaszi fáradtság tüneteivel küzdenek. De pontosan mi is a tavaszi fáradtság, és hogyan tehetünk ellene, hogy minket is elérjen? Blogcikkünkből kiderül.

Bővebben

Böjtös ételek kreatívan

A katolikus egyház hívei számára hamvazó szerdával kezdetét veszi a húsvét előtti negyven napos előkészületi, bűnbánati időszak. Ezekben a hetekben az egyház a híveket arra kér, hogy ne fogyasszanak húst hamvazószerdán és péntekenként. E heti blogcikkünkben bemutatunk néhány olyan ételt, melyeken a böjti napokon kiváltható a hús fogyasztása.

Bővebben

Cukor-kisokos

Porcukor vagy kristálycukor? Mi a különbség a barna cukor és a nádcukor között? Mi az a nyerscukor? Tényleg egészségesebb, mint a sima kristálycukor? E heti blogcikkünkben többek között ezekre a kérdésekre keressük a választ.

Bővebben

Így készül a Zila egyik legkülönlegesebb édessége, a Szívküldi torta

Nem véletlen, hogy Valentin-napi időszak környékén rendkívüli népszerűségnek örvend az egyik legkülönlegesebb édességünk, a Szívküldi torta. Ezt a desszertet a minden irányból látható szívforma teszi igazán egyedivé. A formabontó finomságot ráadásul nem is annyira bonyolult elkészíteni, mint elsőre gondolnád. „Az, hogy nincs a világon még egy olyan torta, amelybe ha belevágok, s kiveszem a szeletet, annak…

Bővebben

Farsangi finomságok a Zilában

A karácsonyi időszak után a január és a február unalmasnak és eseménytelennek tűnhet ugyan, de nem szabad elfelejteni, hogy az év ezen szakához kötődik az egyik legvidámabb ünnepünk, a farsang. Blogcikkünkben bemutatjuk az ünnephez köthető hagyományos finomságokat és a Zila farsangi kínálatát is megismerheted.

Bővebben

4+1 étel, amely jobb kedvre derít bennünket a téli napokon

A szürke, téli napokon hajlamosak vagyunk az átlagosnál többször melankólikus, letargikus állapotba kerülni. Egyes ételek azonban képesek lehetnek lelket önteni belénk a nyomott, nehéz napokon. Blogcikkünkben ezek közül az ételek közül mutatunk be néhányat.

Bővebben

Téli asztaldísz ötletek

A téli ünnepek utáni időszak nem csak az időjárás miatt érződhet szürkének. A december végére mesésen kidekorált lakás díszei január első napjaiban visszakerülnek a dobozaikba az év további részére, és nélkülük elszomorítóan egyhangúnak láthatjuk. De miért ne díszíthetnénk fel az asztalunkat a hétköznapokra is?

Bővebben
Scroll To Top