Skip to content
Cím: 1183 Budapest, Üllői út 452. Térképen Tel: (1) 290-2417 ZilaGO rendelés

35. születésnapjára készül a Krúdy Kör

Kávéházunk állandó vendége, a Krúdy Gyula Irodalmi Kör jövő évben fogja ünnepelni a megalakulásának 35. évfordulóját. Az erre való felkészülés jegyében állították össze a Három és fél évtized címmel 2017-ben megjelenő antológiát is.

Újonnan indított honlapjukkal céljuk, hogy a Kör Tagjai, Barátai és Ismerősei, valamint rendezvényeik résztvevői még jobban megismerjék azt a hatalmas és szerteágazó munkát, amit az elmúlt időszakban végeztek.

Az eddigi programok anyagainak archiválásával sok ember felidézheti azokat a pillanatokat, eseményeket, melyeken egykor ő is részt vett, és informálódhat Alapszabályukról,  munkájukról, irodalmi-művészeti eseményeikről készített szöveges, fényképes és videóval  színesített tudósításaikról, kitüntetettjeikről, az elmúlt időszakot felölelő, eseményeket felvillantó fotóarchívumukról, kiadott könyveikről és leendő programjaikról.

Király Lajos, a Krúdy Kör elnöke közleményében így nyilatkozott: „Köszönet illeti azokat, akik több mint 3 és fél hónapnyi munkával készítették elő a honlapunkat, amelyet még nem fejeztünk be teljesen. Még több anyagot kívánunk feltenni, felkutatni az év végéig… Köszönet illeti az eddigi hatalmas munkáért Szabó Lászlót, a hirek18.hu főszerkesztőjét-tulajdonosát a képi, videó és honlap működtetési anyagok elvégzéséért. Kanizsa Józsefet és Kreischer Nellyt, a képi anyagok összegyűjtésében való folyamatos segítségükért. Jómagam pedig a szöveges anyagok, a fotóarchivum összeállításában végeztem munkámat több hónapon keresztül.”

krudy

Scroll To Top