Skip to content
Cím: 1183 Budapest, Üllői út 452. Térképen Tel: (1) 290-2417 ZilaGO rendelés

A Zila Cuki

A Zila Kávéház kapcsán már rengetegszer írtunk széles ételválasztékunkról, sőt, számtalan főzési praktikát is megosztottunk olvasóinkkal, de ha megkérdezzük az embereket, nem ez ugrik be nekik elsősorban rólunk: tudják, hogy bizony édes bűnökkel is várjuk a csábulni vágyókat, hiszen a Zila Kávéház része a több mint 30 éves múltra visszatekintő cukrászda is!

A Zila Cuki igazi szerelemgyerek, amit Zila László mestercukrász álma hívott életre. Komoly szakmai munka is folyik a falai között: már számos Országtorta születésénél bábáskodott, illetve a torták egyik legkedvesebb találmánya, a Zila Tortaforma termékcsalád is az épület falai közt kelt életre.

A cukiban egyébként mindenki talál kedvére valót – amellett, hogy az eddigi Országtorták rendszerint megkóstolhatóak nálunk, mindig igyekszünk új különlegességekkel kényeztetni vendégeinket. Egyedi, különleges találmányok és régi klasszikusok egyaránt várják az édesszájúakat, de persze a torták mellett számos egyéb ínyencséggel, sütikkel és nyáron fagyival is kiegészítjük a desszertlapot. Legújabb kreációink, a francia desszertek hamar a vendégek kedvencei lettek.

A hagyományos édességek mellett diabetikus különlegességeket is fogyaszthatnak nálunk az ételallergiával élő vendégeink, de odahaza sem kell nélkülözni senkinek a finom falatokat – esküvőre és születésnapra egyaránt hatalmas választékból rendelhetnek az ünneplők, ráadásul egyéni kéréseknek is szívesen teszünk eleget!

Scroll To Top