Skip to content
Cím: 1183 Budapest, Üllői út 452. Térképen Tel: (1) 290-2417 ZilaGO rendelés

Amikor minden apró hely számít: konyhai tárolás

Minden háziasszony tudja, hogy nem létezik elég nagy konyha. Előbb vagy utóbb az utolsó négyzetcentimétert is képesek vagyunk belakni, de ha ügyesek vagyunk, akkor ezt a pontot jó sokáig elodázhatjuk!

Néhány egyszerű eszközzel vagy rafinált helykihasználással meglepő eredményeket érhetünk, ráadásul többé azon sem kell tanakodnunk, vajon hová keveredett az a ritkán használt sütőforma vagy a konzerv, amit már évek óta fel akarunk használni. Íme, néhány remek ötlet!

A szószok bizony gyakran elkeverednek, vagy megkerülnek ugyan, de alig tudunk hozzájutni ahhoz a kevés maradékhoz az alján. De ha í képen látható módon, fejjel lefelé állítjuk őket egy tojástartóba, mindkét problémát megelőzhetjük.

Az irodai irattartók a konyhában is remekül hasznosíthatók. A szekrény oldalához fútve többé nem kell egymásba ömlesztve tárolnunk edényeinket, így nem fognak megsérülni, de elkeveredni sem!

A műanyagedények a konyhák zoknijai! Az biztos, hogy pillanatok alatt veszik el csak az egyik fele az újonnan vásárolt készletnek is. Ha azonban a már nem használt CD-tartókat áttelepítjük a konyhaszekrény fiókjába, máris megvan a fedelek tárolója!

 

A leginkább a függőleges felületeket szoktuk kihasználatlanul hagyni, s főként igaz ez a szekrényajtókra! Pedig a ruhásszekrényekben előszeretettel használt tárolók itt is remekül helyt állhatnak!

 

A konzervek sajnos sosem mutatnak jól, ha szem előtt vannak. De hogyan lehet őket praktikusan tárolni? Hát dobozban! Ha a képen látható módszert választjuk, akkor teljesen a saját ízlésünknek megfelelően tárolhatjuk az amúgy csúf konzervezek.

Scroll To Top