Skip to content
Cím: 1183 Budapest, Üllői út 452. Térképen Tel: (1) 290-2417 ZilaGO rendelés

Az ősz utolsó heteinek ízei

November végéhez közeledve sokan már megkezdjük a decemberi ünnepekre való hangolódást. Pedig az évszak kínálta élméneket érdemes az ősz utolsó napjaiig élvezni. Erre emlékeztet a Zila új Séf ajánlata is.

Ahogy év utolsó napsütéses, kirándulásra csábító délutánjait is érdemes kihasználni, úgy a késő őszi ízek élvezetének is ajánlott hódolni november második felében. Legfrissebb Séf ajánlatunkat ebben a szellemben állítottuk össze.

Az egyre hűvösödő időben olykor jól tud esni egy forró, tartalmas leves. A csülkös bableves pont ilyen fogás. A menüt nyitó finomságot házilag füstölt csülökkel készítjük és tejföllel tálaljuk. A levest kívánságra csészében is tálaljuk.

Az ajánlat fogásaiban ez alkalommal főszerepet kapott az őszi erdők finomsága, a gomba is. A baconben sült dijoni mustáros jércemellfilénket vargányarizottóval és az ősz egyik legikonikusabb zöldségével, sütőtökkel kínáljuk, a sóágyon sült céklával kínált bélszínsteakünket pedig gyömbéres édesburgonyapürével és erdei gombákkal körítettük.

Természetesen a vadhúsok és halak kedvelőit sem hagyjuk finom falatok nélkül. Az utóbbiaknak forró burgonyasalátával tálalt rántott pontypatkókat ajánljuk, a vadkedvelőknek pedig karamellizált hagymás dödöllével körített, vörösborban konfitált szarvascombot kínálunk ajánlatunk fogásai között.

A menüt ízletes őszi desszertünk, a roppanós csokoládéval bolondított sós karamellás diótorta koronázza meg.

Az új ajánlat fogásai október 6-tól próbálhatók ki éttermünkben vagy rendelhetők meg a ZilaGO-n.

Scroll To Top