Skip to content
Cím: 1183 Budapest, Üllői út 452. Térképen Tel: (1) 290-2417 ZilaGO rendelés

„Családias hangulatban telnek a napok” – Pap Gáborral, ifjú pultvezetőnkkel beszélgettünk

Gábor jelenleg harmadik éve dolgozik nálunk, fiatal kora ellenére már 12 éve bizonyít a szakmában. Hogy erre a pályára lép, sosem volt kérdés: már 4 éves kora óta mondogatta szüleinek, hogy ő egy napon bizony vendéglátós lesz.

Boldogok vagyunk, hogy álmai valóra váltásában mi is a segítségére lehettünk – azóta pedig természetesen ő van a mi nagy segítségünkre!

Habár Gábor posztját tekintve pultvezető, ahogy ő fogalmazott, a pult mögött főként csak „irányítja a dolgokat, hogy mi történjen”. A felszolgálásból is derekasan kiveszi a részét – a vendégek nagy örömére, hisz a jó kedélyű, kedves fiatalember könnyedén csal mosolyt kicsi és nagy arcára egyaránt.

„Azért dolgozok szívesen a Zilában, mert rengeteg a törzsvendégünk, és az étteremben állandóan családias hangulatban telnek a napok; a gyerekektől elkezdve mindenki jól érzi magát. Persze a kávéházi részleg mindig is sokkal pörgősebb volt, mint az étterem, ott jóval gyorsabb a tempó, de az étterem varázsa ezzel együtt is igazán egyedülálló.”

Persze a kollégák közti jó kapcsolat és a finom ételek is hozzájárulnak, hogy ifjú kollegánk jól érzi magát nálunk.

„Sok kedvenc ételem van, jól főznek a fiúk. Mostanában talán a tortillás csirke az, ami levesz a lábamról, de a sütikben is van pár, ami remekel: az epres sajttorta például igazán kiváló.”

Kedves vendégeinket is arra bátorítjuk, hogy kérjék bátran Gábor segítségét, ha nálunk járnak – nem csupán kedves szavakkal, de egy remek ismeretséggel is gazdagabbak lesznek! 🙂

IMGP5191

 

Scroll To Top