Skip to content
Cím: 1183 Budapest, Üllői út 452. Térképen Tel: (1) 290-2417 ZilaGO rendelés

Decemberi gasztroprogramok

Ha december, akkor advent, karácsony, szilveszter. Zsúfolt hónap lesz tehát, mi csak kivonatot mutatunk belőle!

Advent a Milán Pincénél – Etyek – 2017. december 2-3.

Nyitott pince, borkóstoló, bejgli, csibeleves, töltött káposzta, birsalmasajt, gyümölcskenyér. Itt már a karácsonyt hirdetik, érdemes hát ellátogatni, hogy hangulatos körülmények között kóstolhassunk hagyományos menüt.

Az „Év pálinkája” díjkiosztó ünnepség és bál – Balmazújváros – 2017. december 9.

Az év frissen főzött pálinkáiból lehet(ett) nevezni, Hajdú-Bihar megye bátor és rutinos pálinkafőzőinek termékeit kóstolhatják egy csodálatos bál keretében azok, akik szívesen veszik a házilag párolt italokat.

Az olasz kávé nyomában – GUSTOLATO, Budapest – 2017. december 9.

Kávékóstolás és egy valódi barista, aki elkészíti a vendég kedvére való macchiatót, cappuccinót, espressót. Emellé helyben készült olasz „dolce” is jár, amit a vendég maga választ. Egy jó ebéd és mellé eredeti olasz kávé! Kell ennél jobb?

Év végi malackodás és Kolbásztöltő verseny – Tapolca, Malom-tó – 2017. december 30.

A Malom-tó partján 30-án hangolnak szilveszterre kolbásztöltő versennyel, mindezt vidám színpadi programok kíséretében. Aki szeretne részt venni, a www.tapolcacsarnok.hu oldalon talál nevezési lapot és részleteket.

Évzáró Puncs Party – Siófok – 2017. december 31.

Siófok főterén koncertekkel búcsúztatják az óévet. Persze emellé jár kürtős kalács, puncs, forralt bor, valamint a gasztro faházakban mindenki megtalálhatja, ami fogára való!

Csokoládé kóstoló – Budapest, Csokoládé Múzeum – 2017. december 1-30.

Egész hónapban várja a Csokoládé Múzeum az érdeklődőket, illetve a csokira vágyókat. Kétféle túrából lehet választani: Fejedelmi Csokoládé kóstoló túra, melynek keretében közös séta és saját csokoládé elkészítése a program, valamint a Stühmer Csokoládébolt berendezését lehet megnézni. Legvégül pedig a Rákóczi Lovagteremben fejedelmi vacsora várja a vendégeket.

A Csokoládé praliné túra csupán annyiban különbözik a fejedelmitől, hogy a kimerítő túra végén nincs vacsora. Ámbátor annyi csokoládé után…

Scroll To Top