Skip to content
Cím: 1183 Budapest, Üllői út 452. Térképen Tel: (1) 290-2417 ZilaGO rendelés

Event Touchon jártunk!

Június 7-én a Groupama Arénában a Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetsége (MaReSz) által rendezett Event Touchon jártunk.

A kétévente megrendezésre kerülő esemény idén is rendkívül színvonalas repertoárral kecsegtette a látogatókat mind a kiállítók, mind a fellépők részéről. A rendezvényre az ország minden tájáról érkeztek vendégek, a résztvevők többsége a vendéglátóiparból érkezett, hogy termékeikkel, szolgáltatásaikkal bemutatkozzanak a nagyközönség előtt. A rendkívül izgalmas programnak köszönhetően a nap végére a résztvevők olyan érdekes területeken gazdagodhattak tapasztalatokkal és eszmecserékkel, mint a szállodavezetés, a rendezvényszervezés, de még akár hangtechnikus szakemberekkel is cseveghettek.

A 250 fős társaságot nem csupán a színvonalas előadások kényeztették, egy isteni ebédre is vendégül láttak bennünket. A Zila Kávéház, mint szintén tagja a MaReSznek, természetesen az édességekről gondoskodott. Idén macaronokkal, minidesszertekkel érkeztünk a helyszínre, melyek seperc alatt elfogytak, hisz sok vendég többször is megfordult standunknál, hogy feltöltse macaronkészleteit! Persze ez számunkra mindig öröm, hisz a gyorsan fogyó sütemények a cukrász számára a legnagyobb dicséret!

A nap végére pedig nem csupán finom desszertekkel és az előadások okozta élményekkel lettünk gazdagabbak: a társaság ugyanis a rendezvényszervezés minden ágát képviselte idén, így olyan érdekes területeken gazdagodhattunk tapasztalatokkal és eszmecserékkel, mint a szállodavezetés, a rendezvényszervezés, de még akár hangtechnikus szakemberekkel is cseveghettünk!

Scroll To Top