Skip to content
Cím: 1183 Budapest, Üllői út 452. Térképen Tel: (1) 290-2417 ZilaGO rendelés

Ezért nem hiányozhat a Zila tortaforma egyetlen cukrász készletéből sem

Mi a Zilában mindig is azt vallottuk, hogy a forradalmi újítások és szeretettel őrzött hagyományok találkozásából csodálatos dolgok sülnek ki. Ezt a hitvallásunkat tökéletesen kifejezik a piacon egyedülálló Zila Tortaformák is.

A Zila Tortaformák megálmodása és szabadalmaztatása id. Zila László, kávézónk alapítójának nevéhez köthető. A tortaformák 3 éves tökéletesítés után került be a cukrászmesterek repertoárjába, azóta pedig már világhírnévre tett szert a hasznos, professzionális formaszett.

A Zila Tortaformák egytől egyig egyéni kialakítással rendelkeznek, és a piacon egyedülállóan a szeletelés és a krémtöltés fázisát is kiválóan elősegítik. A tortaformák négyféle variációban érhetők el: a hagyományos kör alak 12 és 8 szeletes változatban áll a tortakészítők szolgálatára, míg a designer kockaformák 25 és 40 darabos kiadásban várnak a felhasználókra, akik így egyedi és különleges falatkákkal kínálhatják vendégeiket.

A formák egyedülállósága abban rejlik, hogy a segítségükkel készült tortakülönlegességeket folyékony töltelékkel tölthessük. Emellett fagyasztásos technikákhoz is tökéletesen alkalmas, így akármilyen finomság elkészítéséről is legyen szó, a formák mindig segítségünkre sietnek; széles körű felhasználhatóságuk ugyanis nem áll meg a desszerteknél. A felhasználásukkal különleges formában tálalt köretek, látványos előételek és újragondolt főfogások is készíthetők.

Göngyölt csirkecombfilé Zila tortaformában készült polentával és kecskesajtkrémmel

A tortaformák használata könnyedén elsajátítható a hozzájuk mellékelt tájékoztatóból, mely már angol nyelven is elérhető, hogy a világ bármely pontján csodás sütik készülhessenek. Attól sem kell többé félni, hogy a finom sütik darabosan kerülnek a tortába – külön a tapadás megakadályozására kifejlesztett tortaforma spray-vel gondoskodhatunk a tökéletes eredményről!

Egyedi fejlesztésű tortaformáink ezekben a napokban óriási Black Friday és Cyber Monday kedvezménnyel vásárolhatók meg. Érdemes kihasználni a különleges kedvezményt!

Scroll To Top