Skip to content
Cím: 1183 Budapest, Üllői út 452. Térképen Tel: (1) 290-2417 ZilaGO rendelés

Ezért várjuk az őszt a Zilában

Sokakat elszomorít, mikor véget ér a nyár, és a szeptember érkezésével együtt rövidülni kezdenek a nappalok, és nyaralások, kellemes nyáresti programok ideje is lejár. Mi azonban mindig izgatottan várjuk az őszt. Bemutatjuk, miért.

Számunkra az ősz egyet jelent a különleges gasztronómiai kalandokkal. Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy saját hagyományaink vannak, melyeket a visszatérő vendégeink is jól ismernek és szeretnek.

Nem telhet el ősz a Zilában anélkül, hogy különleges, sütőtökös finomságok kerülnének az étlapra. Séfünk minden évben izgalmasabbnál izgalmasabb fogásokkal rukkol elő, de a menün természetesen helyet hagy a klasszikus kedvenceknek is.

Ősszel cukrász kollégáink is kiélhetik a kreativitásukat, hiszen halloween alkalmából borzongatóan ötletes süteményekkel és tortákkal töltik meg a Zila süteményes pultját.

A halloweeni időszakot pedig szinte azonnal követi a Márton-nap. Erre az alkalomra minden évben hagyományos, libás finomságokkal készülünk, melyhez ízletes újbort ajánlunk. A Márton-napi ínyencségek minden esztendőben óriási sikert aratnak vendégeink körében.

Az egymást érő gasztronómiai események minden évben azt az érzetet keltik bennünk, hogy az ősz csak úgy elrepült, és már meg is kezdhetjük a készülődést a karácsonyra.

Scroll To Top