Skip to content
Cím: 1183 Budapest, Üllői út 452. Térképen Tel: (1) 290-2417 ZilaGO rendelés

Frissen az igazi – Szedd Magad helyek

A nyári gyümölcsszezonnak köszönhetően mostanság a boltokban és a piacokon is nagy mennyiségben találhatunk viszonylag friss gyümölcsöket, azonban még jobban járunk, ha mi magunk szedjük le a finomságokat.

A nagyobb városokban élőknek persze erre gyakran nincs lehetőségünk, viszont szerencsére országszerte számos olyan hely létezik, ahol Te magad szedheted le a gyümölcsöt, cserébe jóval olcsóbban meg is tarthatod, mint amennyiért megvennéd az üzletekben. A frissesség garantált, ráadásul ideális családi program is egyben!

A Budapesten élőknek sem kell aggódniuk, szinte minden fajta gyümölcsből található a környéken Szedd Magad hely! Érdemes ellátogatni például Pomázra, ahol almát, cseresznyét, epret, meggyet, barackot és szilvát egyaránt szedhetünk. Szob településen pedig ezeken felül még bodzát, egrest, körtét és ribizlit is betakaríthatunk.

Ha valaki szeretné kirándulással egybekötni a gyümölcsszedést, érdemes körülnéznie a Gyümölcs Vadász honlapján, ahol a legtöbb Szedd Magad helyet egybegyűjtötték, a felhasználók jelzései alapján pedig folyamatosan bővül a lista.

 

Scroll To Top