Skip to content
Cím: 1183 Budapest, Üllői út 452. Térképen Tel: (1) 290-2417 ZilaGO rendelés

Gasztroajándékok karácsonyra – Bögrék

Karácsony felé közeledve egyre nagyon fejfájást okoz, hogy megtaláljuk az ideális ajándékot barátainknak szeretteinknek. Szerencsére vannak olyan praktikus tárgyak, melyek egyben kedvesek és személyesek is lehetnek.

Ilyenek például a bögrék, amiről ráadásul köztudott, hogy soha nem lehet belőlük elég a szekrényben. Most összegyűjtöttük a kedvenceinket, amiket otthonról is könnyen megrendelhetünk.

Minden megszállott fotós álma, hogy a reggeli kávéját is egy objektívből fogyassza el. A lencsevédőbe pedig még egy kis sütemény is elfér reggeli gyanánt.

Ára: ~ 3000 Ft, ITT  rendelheted meg például

 

Mindenkinek van legalább egy olyan ismerőse, aki rajong a Csillagok háborújáért. Hát lehetne nekik jobb ajándékot adni egy olyan bögrénél, melyen a meleg folyadék hatására “bekapcsolnak” a fénykardok?

Ára: ~ 4000 Ft, ITT  rendelheted meg például

 

Vannak azok az örök gyerekek, akiknek a legózás mindig örömet okoz. Számukra ez a bögre a létező legjobb ajándék, hiszen a kávézást is játékká teszi!

Ára: ~ 5500 Ft, ITT  rendelheted meg például

 

Szeretnéd minden reggel egy apró üzenettel meglepni a párodat? Ha ilyen bögrétek lesz, könnyedén megteheted!

Ára: ~ 600 Ft, ITT  rendelheted meg például

 

Egy igazi zenésznek minden pillanata a hangjegyek körül forog, s ez alól nem lehet kivétel a kávézás és a teázás sem. Természetes hát, hogy a bögréjének is tükröznie kell a szenvedélyét!

Ára: ~ 3700 Ft, ITT  rendelheted meg például

Scroll To Top