Skip to content
Cím: 1183 Budapest, Üllői út 452. Térképen Tel: (1) 290-2417 ZilaGO rendelés

Íme a Zila hűsítő finomságai!

Az idei évben igazán változatos finomságokkal készültünk az év legmelegebb hónapjaira. Blogcikkünkből most mindent megtudhatsz a Zila nyári kedvenceiről.

Fagylaltok, fagylaltkelyhek

 

Változatos ízben kapható, isteni, főzött fagylaltjainkat talán senkinek nem kell bemutatnunk. A Zila teraszán, a gesztenyefák árnyékában mindig jól esik elfogyasztani egy-két gombóc hűsítő finomságot. Fagylalthelyheink azonban még egy csavart adnak a jeges édességnek.

áfonyás joghurt, eper és erdei gyümölcs fagylaltokból készült, igazán nyárias bogyós fagylaltkelyhünk a gyümölcsös ízek kedvelőinek kedvence lesz a szezonban. Az izgalmas ízkombinációkra vágyókat barackos somlói és túrógombóc fagylaltkelyhünk várja. A gyerekeknek rudikornis Túró Rudival feldobott kehellyel kedveskedünk, a csokoládé rajongóknak pedig kétféle fagylalttal, csokoládé mousse-szal, browniemorzsával, kinderöntettel, tejszínhabbal és kinder-szórással készült Csoki-bumm kelyhünket ajánljuk.

Jeges kávé

A Zila jól ismert, klasszikus jegeskávéja természetesen idén sem hiányozhat a nyári étlapról. 

Ez a finomság már-már nem is ital, hanem szinte desszertköltemény: az erőt adó, kesernyés kávét egy gombóc vanília fagylalttal egészítjük ki, és tejszínhabbal, valamint csokoládé vagy karamell öntettel bolondítjuk meg. 

3. Hűsítő koktélok

Idén a megszokott jeges finomságaink mellett kétféle különleges koktéllal is várunk, melyek nemcsak látványosak, hanem frissítőek és finomak is.

Az üdítő virágízek kedvelőinek a a levendulás frissítőt ajánljuk – alkoholos és alkoholmentes változatban egyaránt. A különleges, kókuszos, ananászos mangó colada pedig egyenesen a trópusokra kalauzolja a fogyasztóit különleges ízkombinációjával.

Scroll To Top