Skip to content
Cím: 1183 Budapest, Üllői út 452. Térképen Tel: (1) 290-2417 ZilaGO rendelés

Íme a Zila új Séf ajánlata

A nyári vakáció és a szabadságok időszaka után nehéz visszaszökkenni a hétköznapok egyhangúságába, a kedvünket ráadásul az egyre hosszabbodó éjszakák sötétsége is könnyedén rányomhatja a bélyegét a hangulatunkra. A Zilában tenni szeretnénk azért, hogy a hétvégéi feltöltődés a lehető legkülönlegesebb legyen, és hatásosan ellensúlyozza a hétköznapok szürkeségét.

Ezen a hétvégén új Séf ajánlattal várjuk vendégeinket, melynek fogásai szeptember 22-től, péntektől próbálhatók ki éttermünkben vagy rendelhetők meg a ZilaGO-n.

A  menü egy igazi klasszikussal, a pontyból és harcsából készült halászlével indul, amely egyszerre idézi a tóparti nyaralások hangulatát és a karácsonyi időszak különleges atmoszféráját.

Az ajánlat főételei között egyaránt találunk olyan nyárias grill ízeket, mint a kemencés édesburgonyával, kakukkfüves vargányagombával és zöldborsómártással kínált rib-eye steak, és olyan tartalmasabb, hűvösebb időben kívánatos finomságokat, mint a szalvétagombóccal tálalt, vadasan készített szarvascomb.

Természetesen a különleges ízharmóniákra vágyók is megtalálhatják a maguk kedvencét a menüsoron: a nduja kolbászos csicseriborsóraguval kínált, baconbe tekert sertésszűz ízét a kecskesajtos polenta teszi igazán egyedivé.

Azoknak pedig, akik szeretik édességgel zárni az étkezést, mangós-passiógyümölcsös prémium desszertet kínálunk a menü végén.

Az ínycsiklandó nyárias fogások szeptember 22. péntektől kipróbálhatók éttermünkben, valamit megrendelhetők a ZilaGO-n elvitelre vagy házhozszállításra.

Scroll To Top