Skip to content
Cím: 1183 Budapest, Üllői út 452. Térképen Tel: (1) 290-2417 ZilaGO rendelés

Ínycsiklandó, füstös ízek a Zila új Séf ajánlatában

Vadonatúj Séf ajánlatunkat ismét különlegesen ízletes fogásokból és ellenállhatatlan italokból állítottuk össze. E heti blogcikkünkben ezeket mutatjuk be.

Az ősz közepéhez közeledve egyre hűvösebb délutánokra és hosszabbodó estékre készülünk. Ebben az időszakban kifejezetten jól esnek a testet-lelket átmelegítő, tartalmas levesek. A legfrissebb Séf ajánlatunkban kétféle ízletes levest is kínálunk. Október lévén a menüről nem hiányozhat a sütőtökkrémleves, melyet ezúttal fügebalzsamos céklával kínálunk. A hagyományosabb ízek kedvelőinek pedig pontyból és harcsából készült, enyhén csípős halászlével kedveskedünk.

Az ajánlat fő fogásai között a füstös ízek dominálnak. A grill ízek szerelmeseit tüzes BBQ-szósszal, sült burgonyával céklás coleslow salátával kínált szmókolt csirkecombok, grillezett burgonyával, sült paprikasalátával körített szmókolt malaccsülök és mediterrán burgonyával tálalt, zöld fűszersóval ízesített BBQ oldalas várja.

A menüről természetesen az édes ízek sem hiányozhatnak. Desszertként karamellás-körtés prémium mono-desszertet kínálunk, az átmelegedni vágyókat pedig tejszínhabos After Eight forró csokoládé várja. Az ízzel teli italok kedvelőinek Choco-choco koktélunkat ajánljuk, mely vodka, Bailey’s, kókuszszirup, mandulaszirup és tejszín felhasználásával készül.

Az új ajánlat fogásai október 6-tól próbálhatók ki éttermünkben vagy rendelhetők meg a ZilaGO-n.

Scroll To Top