Skip to content
Cím: 1183 Budapest, Üllői út 452. Térképen Tel: (1) 290-2417 ZilaGO rendelés

Ismerd meg farsangi ajánlatunk ízletes fogásait!

A karácsonyi időszakot követő hónapok szürkének tűnhetnek ugyan, de nem szabad elfelejteni, hogy az év ezen szakához kötődik az egyik legvidámabb ünnepünk, a farsang. Blogcikkünkben bemutatjuk, idén milyen finomságokból állítottuk össze különleges ünnepi ajánlatunkat.

Ahogy azt visszatérő vendégeink pontosan tudják, a Zilában nagy hagyománya van a farsangi különlegességeket kínáló menünek, melyben a korábbi évekhez hasonlóan idén is ínycsiklandó különlegességekkel találkoznak az évszak hagyományos ízei.

A házi cipóban tálalt fokhagymaleves vendégeink egyik legnagyobb téli kedvencei közé tartozik. Az ikonikus fogást farsangi ajánlatunkban az évszak további két favoritjával, a disznótoros tállal és a Zila kocsonyával párosítottuk. Azoknak pedig, akik sertés helyett szívesebben választanának mást baconös dödöllével párosított vörösboros marhapofát, valamint édesburgonya hasábbal és gránátalmás sütőtöksalátával tálalt fetás-olívás jércemellet kínálunk.

A menüről természetesen a farsangi fánk sem hiányozhat. A desszertet számos tájegységen más-más névvel illetik (erdélyi neve pánkó, a Felvidéken siskának, a palócok körében pedig pampuskának nevezik) és rengeteg különböző recept közül válogathatunk, ha bele akarunk vágni az elkészítésébe. Tálalhatjuk töltve vagy töltetlenül is, sósan vagy édesen. Általánosan jellemzője, hogy bő zsírban vagy olajban sül. A Zila farsangi fánkját házi baracklekvárral tálaljuk.

Az új ajánlat fogásai január 19-től próbálhatók ki éttermünkben vagy rendelhetők meg a ZilaGO-n.

Scroll To Top