Skip to content
Cím: 1183 Budapest, Üllői út 452. Térképen Tel: (1) 290-2417 ZilaGO rendelés

Ismerd meg legújabb Séf ajánlatunk fogásait

Hétről hétre egyre később és később sötétedik és lassan előbújnak a föld alól a tavasz első virágai, jelezve, hogy a természet hamarosan új életre kel majd. Mi a Zilában friss Séf ajánlattal üdvözöljük a tavaszt és az újjászületést. Blogcikkünkben most az ajánlat ellenállhatatlan fogásait mutatjuk be.

A menüsort egy könnyed körteleves nyitja, melyet borskérges kecskesajt tesz különlegessé. A főfogások sorát rendkívül változatos húsfélék felhasználásával állítottuk össze. A halfélék kedvelői számára igazi ínyencséggel, gránátalmás édesköménysalátával tálalt vöröstonhal-carpaccióval készültünk. A menü különlegességei között emellett találni májával töltött pecsenye kacsamellet, melyet kakukkfüves sült vargányával, tökmagos polentával, gránátalmás glaze-zal tálalunk. 

A hagyományosabb ízek rajongóinak a marhával készült főfogásokat ajánlunk. Ők tojásos nokedlivel és fejes salátával körített borjúpaprikás és kemencés burgonyával, sült jalapenóval tálalt klasszikus rib-eye steak közül válogathatnak.

Az ajánlatot olyan különlegességekkel zárjuk, mint a növényi tejjel készült, cseresznyekrémmel bolondított kókuszos tejberizs és a Zila csokiskeksztorta, italként pedig ellenállhatatlan Choco-choco koktélt, valamint Zila espresso martinit kínálunk az ízletes fogások mellé.

A finomságok 2024. 02. 23-tól, péntektől érhetők el éttermünkben, valamint a https://ZilaGO.hu oldalon elvitelre vagy házhozszállításra.

 

Scroll To Top