Skip to content
Cím: 1183 Budapest, Üllői út 452. Térképen Tel: (1) 290-2417 ZilaGO rendelés

Ízletes, kora őszi Séf ajánlat a Zilában

A nyaralások időszaka befejeződött és megkezdődött a tanév, így a nyári szabadság után kénytelenek vagyunk visszazökkenni a megszokott kerékvágásba – noha az időjárás továbbra is kellemesen meleg és napsütéses. Ezt a kettősséget tükrözi a Zila új Séf ajánlata is, melyen ugyan már a tartalmasabb, őszies fogások dominálnak, a nyár ízei is megtalálhatók rajta. 

A menüt ízletes fermentált zöldségekkel készült manírozott sajtsaláta nyitja, mely egyaránt nagyszerű választás lehet előételként és könnyű főételként is.

A sort a húsimádók kedvenc fogásai folytatják, melyek ideális finomságok a kánikula véget érésének megünnepléséhez. Vendégeink egyik nagy kedvencét, a rosé kacsamellet most igazi kora őszi ízekkel párosítottuk: kardamomos szilvaraguval és almás krokettel kínáljuk.

Azoknak, akik igazán jól szeretnének lakni, 2 személyes fatányérost kínálunk, melyen házi sonkába göngyölt sertésszűz, zöldségekkel sült mustáros-baconös hátszíntekercs, cigánypecsenye, steakburgonya, friss saláta és vegyes savanyúság található. A kifinomult ízlésű húskedvelőknek omlós marhapofával kedveskedünk, melyet kemencében sült édesburgonyával és vörösborban konfitált kakukkfüves körtével tálalunk.

Az ételek sorát záró mentás-rebarbarás francia desszert tökéletesen kiegészíti a főételek ízét, ám nyárias aromája még visszacsempészi ugyan a szívünkbe az évszak hangulatát és bearanyozza a vénasszonyok nyarát.

Az új ajánlat fogásai szeptember 8. és 10. között próbálhatók ki éttermünkben vagy rendelhetők meg a ZilaGO-n.

Scroll To Top