Skip to content
Cím: 1183 Budapest, Üllői út 452. Térképen Tel: (1) 290-2417 ZilaGO rendelés

Júniusi gasztrofesztiválok

A meleg napokkal együtt a gasztroprogramok száma is megszaporodott. Érdemes hát körülnézni, mielőtt hétvégi programot tervezünk, mert biztosan összeköthető a kirándulás egy kulináris élvezettel.

Pünkösdi Kemencés Gasztrofesztivál – Bikal, 2017. június 3-5.

Mátyás király bikali birtokán egy felejthetetlen kemencés gasztrofesztivállal ünnepelik a Pünkösdöt a szervezők és odalátogatók. Három napon keresztül várják az izgalmas programok és a finom falatok az érdeklődőket.

Pünkösdi Hal- és Vadünnep – Szekszárd, 2017. június 2-5.

Koncertek, színpadi műsorok, hazai hal- és vadételek, szekszárdi borok, kézműves kirakodó vásár és vidámpark pünkösdkor Szekszárdon a Béla király téren. Hagyományok, kulturális, gasztronómiai és természeti értékek a sárközben várja az érdeklődőket, mindez a Gemenci erdő szomszédságában, pünkösdkor!

Borbarangolás Badacsonyban – Badacsonytomaj, 2017. június 10.

A borvidék borászai ismét bemutatják szombat esténként a pincék rejtekében őrzött legzamatosabb boraikat, melyeket ínycsiklandó falatokkal és kellemes dallamokkal tesznek még felejthetetlenebbé. Ezúttal a Kisfaludy-ház várja a borkedvelőket.

Pezsgő Június – Budapest, 2017. június 10.

A Pezsgő Június célja, hogy a pezsgőkre, habzó- és gyöngyöző borokra irányítsa a figyelmet. Júniusi rendezvényünkkel szeretnénk megalapozni, megerősíteni a nyári szezont, népszerűsíteni az ital fogyasztását, ismertetve a hazai kínálatot, valamint ízelítőt nyújtva a nemzetközi választékból.

Kolbászkóstoló – Gyula, 2017. június 11.

A Húsipari Történeti Kiállításon a résztvevők tárlatvezető kalauzolásával ismerhetik meg az egykori helyi hentesek hagyományait és a híres gyulai kolbász történetét, ezt követően pedig hagyományőrző gyulai kolbász kóstolására kerül sor. A programon kóstolt kolbász vásárlása esetén 10% kedvezmény jár.

Óbudai Kézműves Sörök Fesztiválja – Budapest, 2017 június 9-11.

Ahogy beköszönt a nyár más szemmel nézünk a sörre, hiszen a tikkasztó hőségben igazán méltó befejezése a napnak egy pohár hideg sör. A magyarországi Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete tagjainak mintegy 200 fajta kézműves söre, gasztro- és zenei csemegék, érdekességek, bemutatók, workshopok várják a látogatókat.

Wine’n’Golf – Budapest, 2017. június 16.

Régi vágyad, hogy megtanulj golfozni? Szívesen vennél részt egy könnyed, jó hangulatú oktatáson, ahol elsajátíthatod az alapokat? Akkor csatlakozz a Winelovers nagysikerű eseményéhez, ahol egyszerre három vágyadat is teljesítjük: nemcsak bevezetünk a golfozás rejtelmeibe, hanem fantasztikus borkóstolóval és bőséges svédasztalos vacsorával is felejthetetlenné tesszük a napod!

Kanizsai Sörfesztivál – Nagykanizsa, 2017. június 16.

Immár 6. alkalommal kerül megrendezésre a Kanizsai Sörfesztivál és Fúvószenei Találkozó Nagykanizsán a város főterén, az Erzsébet téren, Sörsátorral és két színpaddal, több mint 50 féle sörrel, amatőr és profi fúvósegyüttesekkel, illetve országosan ismert könnyűzenei együttesek fellépésével.

Fröccsözön – Hajós, 2017. június 24.

A VINTEGRO Pinceszövetség idén ötödik alkalommal rendezi meg a Fröccsözönt június 24-én, mert a fröccsnek ünneplés jár! Miért? Mert szeretik, mert frissítő, és mert olyan gyönyörűen táncolnak a buborékok a víz és a bor szerelmében.

Méz- és Meggyfesztivál – Szank, június 23-24.

Szank településen már kilencedik alkalommal lesz idén Méz és Meggyfesztivál, amely Bács-Kiskun megye legnagyobb és legsokszínűbb gasztronómiai fesztiválja. Szankon elsősorban a homokos talajnak köszönhetően különleges ízvilágú meggy és hazánkban egyedülálló selyemfűméz terem.

Scroll To Top