Skip to content
Cím: 1183 Budapest, Üllői út 452. Térképen Tel: (1) 290-2417 ZilaGO rendelés

Könnyítsd meg a karácsonyi készülődést a Zila segítségével!

A karácsonyi készülődés időszaka sokak számára nem az izgatott várakozás szellemében telik, hanem folyamatos aggodalommal, stresszel jár. Az ajándékok beszerzése, a lakás kitakarítása és feldíszítése mellett az ízletes vendégváró fogásokról is gondoskodni kell. A Zila készen áll levenni ezt a terhet a karácsonyi összejövetel szervezőinek válláról.

Visszajáró vendégeink már pontosan tudják, hogy az ünnepi időszakra nemcsak ízletes adventi menüvel készülünk, hanem karácsonyi előrendelés leadására is lehetőséget biztosítunk. Weboldalunkon a sokak által ismert és imádott Zila bejglik mellett sós és édes aprósütemények, hideg- és melegkonyhai fogások, karácsonyi édességek, valamint friss péksütemények is előrendelhetők.

A korábbi évekhez hasonlóan idén is szeretnénk minél többekhez eljuttatni isteni, házias bejglijeit, amelyek a hagyományos diós és mákos ízek mellett áfonyás-diós, meggyes-mákos, szilvás-diós, szilvás-mákos és gesztenyés töltelékkel is rendelhetők. Azok pedig, akik formabontóbb karácsonyi édességekre vágynak, háromféle karácsonyi fatörzsünk és háromféle karácsonyi tortánk közül válogathatnak. Az ünnepre ellenállhatatlan sós és édes aprósüteményeink is előrendelhetők. Pogácsák, hasék, hagyományos édes teasütemények kerülhetnek az ünnepi asztalra a Zila jóvoltából.

Természetesen nemcsak a sütemények, édességek rendelhetők elő online felületünkön. Bőséges, tormakrémmel töltött sonkatekerccsel, kaszinótojással, Csabai karajjal, hideg angolos hátszínnel, örözöttes sajttekerccsel készült, francia salátával tálalt alap hidegtálunk aszalt paradicsomos-tökmagos és aszaltgyümölcsös-camambertes szűztekerccsel, valamint kacsamájjal és vargányával vagy parajjal töltött jérceroláddal egészíthető ki.

Mindezek mellett rendelhető éttermünktől csirkehússal és parmezánnal, valamint lazaccal készült Zila saláta, továbbá padlizsánkrém, tatárbeefsteak és majonézes burgonyasaláta. Pontosan tudjuk, hogy a hagyományos karácsonyi menüsor nem lehet teljes halászlé és töltött káposzta nélkül, így a Zilától ezek a házias, ízzel teli fogások is előrendelhetők.

Online felületünkön december 19. 20:00-ig várjuk a karácsonyi előrendeléseket. Szívből reméljük, hogy minőségi alapanyagokkal készült, házias fogásainkkal minél több család ünnepének teljességéhez járulhatunk hozzá.

Scroll To Top